1. Anasayfa
  2. Audi
  3. 2020 Audi A3 Ailesine Yeni Gövde Seçenekleri Ekleniyor

2020 Audi A3 Ailesine Yeni Gövde Seçenekleri Ekleniyor

2020 Audi A3 Ailesine Yeni Gövde Seçenekleri Ekleniyor. Dördüncü nesil yeni Audi A3, başlangıçta yalnızca beş kapılı hatchback olarak sunulacak, çünkü üç kapılı versiyon yoktu.

Abone Ol google-news

Efsanevi RS Serisinin Yeni Üyesi: Audi RS6 Avant GT

2020 Audi A3 Ailesine Yeni Gövde Seçenekleri Ekleniyor

Bu, mevcut A3 Cabriolet’un da değiştirilmeyeceği anlamına geliyor , ancak yolda bir dizi yeni A3 modeli de var. İlk önce 2020’de varacak yeni bir A3 Sedan olacak, bunu daha sonra yılın sonunda 330 beygire kadar olan 2.0 litre benzinli motorla çalışan A3 E-tron ve S3 sıcak hatchback takip edecek.

Daha sonra, yaklaşık 2021’de Audi, Mercedes CLA’ya meydan okumak için A3’ün coupe tarzında yeni bir versiyonunu getirmeyi planlıyor . O yılın ilerleyen saatlerinde, dört tekerlekten çekişli ve kaslı vücut kaplamalı yeni bir yüksek sürme A3 Allroad olacak. 423 beygir motor, dört tekerlekten çekiş ve hafif hibrit yakıt tasarrufu teknolojisine sahip RS3 hot hatchback’in yeni versiyonu, 2021 yılının başında geldiğinde rakipleriyle yüzleşmeye hazır olan A3 serisinin en tepesinde oturacak ve Mercedes AMG A45 ve BMW’nin M135i modellerine meydan okuyacak.

Audi Grandsphere Konseptinin Özellikleri Açıklandı

Başlangıçta, otomobil pazara beş kapılı hatchback ve dört kapılı sedan olmak üzere iki gövde seçeneğiyle gelecek. Birincisi Avrupalı ​​müşterileri hedef alacak, ikincisi ise ABD veya Çinli müşterileri çekecek.

Audi RS3 modelinin beş silindirli 2.5 litre TFSI motor seçeneğinin yeni nesilde de gelmesi bekleniyor. Audi A3 modellerinin çıkış tarihi 2020 başlarından itibaren çıkmaya başlayacak.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir