1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Açıklandı

2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Açıklandı

Üçüncü nesil 2020 Bentley Flying Spur boyut olarak 5.304 mm selefine bakacak olursak daha uzun. Aks mesafesi olarak da 3.195 mm ve selefinde 130 mm’lik artış söz konusu bu da yolculara daha geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Açıklandı

Yeni Bentley Flying Spur kaputunun altında gücünü aldığı çift turbo beslemeli 6.0 litrelik bir W12 motor var. 635 beygir güç ve 900 Nm tork üretiyor. Motora şanzıman olarak da 8 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman eşlik ediyor. Yeni Bentley Flying Spur 0-100 km/s hıza 3,8 saniyede çıkıyor. Aracın azami hız olarak 333 km/s hıza çıkabiliyor. Lüks sedan aracın ağırlığı ise 2435 kg.

Yeni Flying Spur’un dış tasarımında değişim olarak hatırı sayılır güncellemeler mevcut. Lüks sedanda yapılan tasarım dokunuşları aynı platformu paylaştığı Continental GT’ye yaklaştırmış gibi. Araçta 21 inçlik jantlar, Matrix LED farlar, dikey şeritli radyatör ızgarası ve “B” şekli stoplar aracın dikkat çeken tasarımları arasında. Opsiyon listesinde 22 inçlik jantlar ve panoramik cam tavan gibi  detaylar ile lüks sedan aracı özelleştirebilirsiniz. Aracın ön tarafındaki yeni Bentley Flying Spur B logosu aydınlatmalı ve logo Rolls Royce modellerinde olduğu gibi kaputun içine gizleniyor.

İç tasarım olarak araçta ferah bir alan sunuyor. Kokpit kısmında gizlenebilen 12.3 inçlik bilgi-eğlence ekranı modern dokunuşlar ile HD dijital gösterge paneliyle, arka yolculara sunulan dokunmatik uzaktan kontrol ekranıyla ve araç tavanın tamamını kaplayan panoramik cam tavan gibi detaylar mevcut.

Yeni Mercedes-Maybach S580 Özellikleri Açıklandı

Yeni Bentley Flying Spur’da Eletronik dört tekerlekten yönlendirme sistemine sahip ilk Bentley. Ayrıca araç süspansiyon sisteminde üç hazneli hava yayları ile hava hacmini yüzde 60 daha fazla olmasını sağlıyor. Araç güç dağılımı artık akslar arasında ihtiyaca göre belirtiyor.

Araç siparişleri sonbaharda açılacak. Araç fiyatı henüz belli olmadı. Yeni Bentley Flying Spur teslimatları 2020’de başlanacağı belirtiliyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir