1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. Hennessey Venom F5 482 km Azami Hıza Sahip

Hennessey Venom F5 482 km Azami Hıza Sahip

Firmanın geleceği hakkında önemli açıklamalar yapan Hennessey, Venom F5 hakkında da önemli detaylar veriyor.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

Hennessey Venom F5 482 km Azami Hıza Sahip

Hennessey, Monterey’deki Quail etkinliğinde Venom F5’i tanıttığında herkesi 1600 beygir gücündeki V8 motoru ile şoke etmişti. Daha da önemlisi firma sahibi John Hennessey’in açıklamaları ile birlikte geldi. Hennessey, yeni aracın azami hız rekorunu kırmayı deneyeceğini belirtmişti. Tabi bu iddiaların hiçbiri hakkında elimize bir tarih verilmemişti. Aynı şekilde hiper otomobilin üretim versiyonunun da ne zaman geleceğini bilmiyorduk. Şimdilerde elimize daha fazla bilgi geçmiş durumda.

Top Gear’a konuşan Hennessey, Venom F5’in geleceğinde elektriklendirme olmayacağının altını çiziyor. Texas menşeli firma, elektrikli geleceğe adım attığımızda kendilerinin “klasik” içten yanmalı motorlar kullanan bir firmaya dönüşeceğini belirtiyor.

Ford Transit Off-Road Odaklı Yeni Trail Versiyonları Tanıtıldı

Firmanın geleceği hakkında önemli açıklamalar yapan Hennessey, Venom F5 hakkında da önemli detaylar veriyor.

Modifiye ekibinin patronuna göre Hennessey Venom F5’in prototipleri Haziran ayında üretilmeye başlanacak. Ağustos’ta Pebble Beach’te olacak ilk prototipler, görücü karşısına çıkacak. Bunun ardından F5 hiç beklemeden yüksek hızlı testlere başlayacak. Venom F5’in üretim versiyonu ise 2020 yılında tanıtılacak. Üretim sırasında oluşabilecek aksaklıklar bu süreci değiştirebilir. 2020 yılında sahipleri ile buluşmaya başlayacak bu otomobillere 24 şanslı kişi sahip olacak otomobiller şimdiden 1.6 milyon dolara satılmış.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir