1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2019 Skoda Kamiq Özellikleri

2019 Skoda Kamiq Özellikleri

2019 Skoda Kamiq Özellikleri. Skoda’nın, ürün gamındaki en küçük SUV’u Kamiq’in üzerindeki örtü kalktı.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2019 Skoda Kamiq Özellikleri Açıklandı

Geçen yıl sergilenen Vision X konseptinden izler taşıyan modelde, doğalgaz (CNG) ile çalışan bir motora yer verileceği kaydedildi. Skoda Kamiq ön yüzüne baktığımızda ayrı şekilde konumlandırılan farları ve gündüz farları bulunuyor. Gündüz farları aynı zamanda sinyal görevi de görüyor. Aynı zamanda bir Skoda modelinde bulunan  kayan sinyal düzenine sahip arka stop lambaları bulunuyor. 2019 Skoda Kamiq’in arka kısmına baktığımızda Scala modelinde olduğu gibi Skoda Kamiq de aynı şekilde markanın logosunu değil de ismi yer verilmiş.

2019 Skoda Kamiq Özellikleri

2019 Skoda Kamiq’in iç tasarımında ise Scala’dan izler taşıyor. Üst modellerin tamamen dijital 10.25 inçlik bir gösterge paneli ile geleceği tahmin edilirken, bilgi eğlence sisteminin dokunmatik ekranlarının 6.5, 8 ve 9.2 inç seçenekleriyle sunulacağı biliniyor. Araç bagaj hacmi ise 400 litre olarak arka koltuklar kapatıldığında ise 1395 litrelik bagaj hacmi sunuluyor.

2019 Kamiq boyutlarına baktığımızda 4241 milimetre uzunluğa, 1793 milimetre genişliğe, 1531 milimetre yüksekliğe ve 2651 milimetre aks aralığına sahip.

2019 Kamiq’in motor seçeneklerinde üç silindirli benzinli 1.0 litrelik 115 beygir güç üreten ve dört silindirli benzinli 1.5 litrelik 115 beygir güç üreten benzinli üniteler ve 1.6 litrelik 115 beygir güç üreten dizel ünite sunulacak. Ayrıca  2019 Skoda Kamiq’teki yenilik 1.0 G-Tec doğal gaz (CNG) ile çalışan ünitenin sunulacak olması. Ön tekerlekten çekiş sistemiyle sunulacak Kamiq’de opsiyonel olarak da DSG şanzıman seçeneği sunulacak.

Makyajlı 2021 Skoda Kodiaq Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

KAMIQ, artan yerden yükseklik ve yükseltilmiş koltuk pozisyonu gibi tipik avantajlarını, kompakt bir otomobilin çevikliği ve SKODA’nın karakteristik duygusal tasarımı ile harmanlamaktadır. En son teknolojiye sahip yardım ve bilgi-eğlence sistemleri, geniş alan ve sayısız Simply Clever özelliği ile yeni KAMIQ, hem aile hem de yaşam tarzı odaklı müşterilerin ihtiyaçlarını gerçek SKODA tarzında eşit şekilde karşılamaktadır.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir