1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2019 Volkswagen Jetta GLI Özellikleri

2019 Volkswagen Jetta GLI Özellikleri

Otomobilin standart Jetta gibi Türkiye’de resmi satışının yapılması düşünülmüyor.

Abone Ol google-news

2024 Volkswagen Tiguan Fiyatı Açıklandı

2019 Volkswagen Jetta GLI Özellikleri

Volkswagen’in ilk olarak 2017 yılının sonlarına doğru duyurduğu yeni Jetta GLI tanıtıldı. Dış tasarımına bakıldığında yeni Jetta GLI bir sürü noktasında kullanılan kırmızı ve siyah renkli trim parçalarıyla dikkat çekiyor. Daha da büyüyen petek ızgara, kırmızı kaliperler, yeni hava girişlerine sahip ön tampon ve çift krom egzoz çıkışına ev sahipliği yapan yeni arka tampon aracın dikkat çeken tasarım unsurları arasında. Yeni Jetta GLI’ın standart donanımları arasında LED farlar ve bu modele özel 18 inç alaşım jantlar bulunuyor.

İç mekan tasarımına bakıldığında ise Yeni Jetta GLI’ın iyi donanımlı bir model olduğu görülebiliyor. İç mekanda siyah ağırlıklı olarak kırmızıyla güzel bir görünüm elde etmiş. Siyah rengin yoğun olduğu kabinde kırmızı dikişlere ve trim parçalarına yer veriliyor. 

2020 Volkswagen Passat Alınır mı?

Yeni Jetta GLI’ın diğer standart donanımları arasında ısıtmalı koltuklar, çift bölgeli klima, ambiyans aydınlatması ile Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Dijital gösterge ekranı, 400 watt BeatsAudio ses sistemi, telematik ve daha fazlası da tercih edilebilecek özellikler arasında.

Aracın performansından bahsedilecek olursa. Bağımsız arka süspansiyona sahip yeni süspansiyon sistemi sayesinde aracın şasisi standart Jetta’ya göre 15 mm kadar alçaltılmış. Çok noktadan bağlantılı, bağımsız arka süspansiyon sistemi ve limitli kaydırmalı diferansiyel aracın standart donanımında yer alıyor.

Başarılı yol tutuş karakteristiklerine sahip olmasını beklediğimiz Yeni Volkswagen Jetta GLI’ın kaputunun altında Golf GTI’da da kullanılan 2.0 litre dört silindirli turbo ünite görev yapıyor. 230 beygir güç ve 350 Nm tork üreten bu motor, standart olarak 6 ileri manuel ile eşlenirken 7 ileri DSG de opsiyon olarak sunuluyor.

Bütün bunların ardından Volkswagen bir de 35. yıl özel versiyonu sunacağını açıkladı. Üstelik bu modelde sadece özel versiyon çıkartmaları olmayacak. Sürüş modlarına yeni bir konfor seçeneği eklenecek olan otomobilde ayarlanabilir sertliğe sahip süspansiyon sistemi, farklı jantlar ve daha çok siyah trim parçası kullanılacak. Yakın zamanda Amerika’da piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyatı ise henüz belli değil. Otomobilin  standart Jetta gibi Türkiye’de resmi satışının yapılması düşünülmüyor.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir