1. Anasayfa
  2. Audi
  3. 2020 Audi A1 Citycarver Özellikleri Açıklandı

2020 Audi A1 Citycarver Özellikleri Açıklandı

Audi, A1 Citycarver adlı A1 Sportback’in yeni, off-road ilham alan bir versiyonunu piyasaya sürdü.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2020 Audi A1 Citycarver Özellikleri Açıklandı

Audi, A1 ailesine yeni bir üye ekledi. 2020 Audi A1 Citycarver tanıtıldı. Audi, A1 Citycarver adlı A1 Sportback’in yeni, off-road ilham alan bir versiyonunu piyasaya sürdü. Standart model üzerindeki revizyonlar, yükseltilmiş bir sürüş yüksekliği ve hafif güncellenen dış tasarım içeriyor. Tasarım güncellemeleri arasında yeni bir ön tampon, yeniden tasarlanan yan etekler ve paslanmaz çelik renkli alt gövde koruma panelleri ön ve arka yer alıyor. Yeni, sekizgen radyatör ızgarası, Audi’nin “Q-markalı” SUV ürün yelpazesinden ilham aldığını söyledi. Audi, A1 Citycarver için 9 farklı renkten oluşan bir palet sunacak.

Hafifçe yükseltilmiş süspansiyon düzeni ve daha büyük, 16 inç alaşım jantlar sayesinde, A1 Citycarver’ın sürüş yüksekliği, standart A1 Sportback’inkinden yaklaşık dört santimetre daha uzun. Alıcılar, ayarlanabilir amortisörler ve kırmızı fren kaliperleri ekleyen Audi’nin dinamik paketi ile birlikte isteğe bağlı olarak 18 inç çapındaki jantları da belirleyebilir.

Basic, Advanced, Design Selection ve S-Line adında dört donanım seçeneği ile satışa çıkacak. Standart donanımda LED farlar, bir S-line bagaj kapağı spoyleri, 10.1 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyici, şerit kalkış uyarısı, park yardımı ve üç iç döşeme rengi seçeneği bulunuyor.

Audi, A1 Citycarver’ın motor serisini henüz duyurmadı, ancak standart A1 Sportback’e benzer olacağını umuyoruz. Kaputunun altında giriş seviyesinde üç silindirli 95 beygir güç üreten bir ünite ideal olabilir. A1 Sportback ile aynı platformu kullanması Citycarver’ın  dört silindirli 1.5 litrelik turbo motora sahip olacağı ve 200 beygir güç üretmesi bekleniyor.

Audi’nin yeni modelini Avrupa’da Ağustos ayından itibaren sipariş edilebilecek. İlk teslimatların ise 2019’un sonbahar aylarında tamamlanması bekleniyor. İlk senesine özel olarak Edition One isimli versiyonu ile satılacak.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir