1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Audi SQ8 Özellikleri Açıklandı

2020 Audi SQ8 Özellikleri Açıklandı

2020 Audi SQ8 tanıtıldı. Audi Q8’in 435 beygir dizel motorlu ve hafif hibrit sistemli üst versiyonu.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2020 Audi SQ8 Özellikleri Açıklandı

Bununla birlikte, tasarımları biraz daha sportif, arkadaki dört egzoz, yeniden tasarlanan hava girişleri, opsiyonel 22 inç jantlar, hafif çeşitlendirilmiş ön ve arka tamponlar ve bazı aerodinamik yardımcılar gibi çeşitli yerlerde ilave “dokunuşlar” ile biraz daha sportif.

İçinde yeni Alcantara deri koltuklar ve üzerlerinde S logosu yazılı, paslanmaz çelik pedallar ve çok alüminyum detaylar ortaya çıkıyor. Ekipman, şirketin pahalı modellerini sağladığı bilinen tüm teknolojik sistemler de dahil olmak üzere beklendiği gibi üst seviyede.

Motor söz konusu olduğunda, SQ7’de de bulunan 4 litre D8 turbo dizel motorunu, 435 beygir gücünde bir motorla bulacağız. Tork, 1000 devire atfedilen inanılmaz 900 Nm’ye ulaşıyor. Sürücü, bu gücü 8 ileri otomatik şanzıman ile dört tekere birden aktarılıyor.

Hafif hibrit sistem otomobilin sürüşünü 20 km/s’ye kadar hızlanmasına yardımcı oluyor. Düşük devirlerde daha iyi performans göstermesi için turboya yardımcı olan bir elektrik motoruna enerjisini veren 48V lityum-iyon bataryası bulunuyor.

Yeni Audi E-Tron GT Özellikleri Açıklandı

Performans 0-100 km/s için 4,8 saniye aralığında ve maksimum hız elektronik olarak 250 km/s ile sınırlandırılmış. Frenler yükseltilmiş sürtünme malzemeli seramik, aktif süspansiyon Audi Drive Select sistemiyle standart. Ek olarak, dört yollu bir sistem ve elektromekanik viraj denge çubukları mevcuttur.

Avrupa pazarlarında ortaya çıkması yıl içinde gerçekleşecek. Fiyat konusunda resmi bir duyuru yapılmadı fakat sızdırılan bilgilere göre İngiltere satış fiyatı 85 bin pound olarak belirlenmiş durumda.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir