1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 BMW X1 Özellikleri Açıklandı

2020 BMW X1 Özellikleri Açıklandı

Avrupa pazarında bu yaz satışa sunulması beklenen 2020 BMW X1’in kaputunun altında üç ve dört silindirli motorlar yer alacak.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2020 BMW X1 Özellikleri Açıklandı

2020 BMW X1 tasarım olarak sportif bir görünüm kazanan BMW X1, yeniden tasarlanan yeni LED sis farları ve daha büyük çift böbrek ızgarası ile birlikte şirketin X3 ve X5 gibi daha büyük SUV modellerine daha fazla benzeyen yeni LED gündüz farları ve büyük hava girişlerine sahip tamponu bulunuyor. Bahsedilen M Sport modelinde de revize edilmiş parlak Shadow Line vurgusuyla birlikte ön ve arkada yeni tamponlar üzerinde değişiklikler yapıldı.

Üç yeni dış renk mevcut olacak. Jucaro Bej metalik, Misano Mavi metalik (sadece M Sport) ve BMW Individual Storm Bay metalik. Bazı klasik renklere geri dönüş arayanlar, BMW’nin Estoril Blue’yu X1’in paletinden düşürdüğünü öğrenmek üzücü olacak.

Giriş seviyesindeki modeller standart olarak 17 inç jantlara sahipken, 18 ve 19 inç ölçülerinde dört yeni jant tasarımı da güncellenmiş aralığın bir parçası olarak mevcut.

Arka lambalardaki L şeklindeki yeni ışık imzası aracın arka tarafını daha modern kılarken, daha geniş çaplı krom egzoz uçları araca daha sportif bir görünüm ve daha iyi bir his veriyor. Yeni egzoz uçlarının boyutları 70 mm’den 90 mm’e çıktı. Bu sportif görünüme sahip araçta, mevcut bir M Spor Paketi ile daha da geliştirilebilir.

Yeni 2022 BMW iX3 Özellikleri Açıklandı

2020 BMW X1’in kabininde yapılan güncellemeler arasında yeni vites topuzu, revize edilen döşemeler ve dikişler, Multimedya olarakda X1 standart olarak 6,5 inçlik bir bilgi-eğlence sistemi ile birlikte geliyor. İsteğe bağlı olarak daha büyük 8,8 inç ve 10,25 inç ekranlar mevcut.

Apple CarPlay akıllı telefon entegrasyonuna da sahip. Standart veya mevcut elektronik sürücü yardımcıları arasında hız sınırı bilgisine sahip uyarlamalı hız denetimi, yaya algılamalı çarpışma uyarısı ve otomatik acil durum frenlemesi ve şeritten ayrılma uyarısına sahip direksiyon yardımı bulunuyor.

Avrupa pazarında bu yaz satışa sunulması beklenen 2020 BMW X1’in kaputunun altında üç ve dört silindirli motorlar yer alacak. Ayrıca motor bölümünde X1 xDrive25e adlı plug-in hybrid versiyonu bulunacak.

Mart ayında üretime başlanacak 2020 BMW X1 xDrive25e 123 beygir güç ve 220 Nm tork üretebilecek. Bu gücü TwinPower Turbo motordan alacak. Bu motor ön tekerleklere güç verirken, arka tarafta da 94 beygir güç ve 165 Nm tork üreten bir elektrik motoru bulunuyor. Böylelikle dört tekerlekten çekiş özelliğine kavuşan araç elektrik modunda 50 km sürüş menzili sunan 9.7 kWh’lık batarya paketi ile sağlayacak.

Hybrid versiyonun yanında Türkiye’de ilgi göreceği düşünülen giriş seviyesinde sDrive16d adıyla karşımıza çıkacak olan üç silindirli 1.5 litrelik TwinPower Turbo ünite 116 beygir güç ve 270 Nm tork üreten dizel motor bulunacak. Yanında şanzıman olarak 6 ileri manuel veya 7 ileri otomatik şanzıman seçenekleri bulunuyor.

Daha güçlü bir dizel motor isteyenler için ise xDrive25d adıyla karşımıza çıkacak. Dört silindirli 2.0 litrelik turbo dizel motor ise 228 beygir güç ve 450 Nm tork üretiyor.

2020 BMW X1’in benzinli motor olarak xDrive25i bulunuyor. Bu da 228 beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir