1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Honda Jazz Teknik Özellikleri Açıklandı

2020 Honda Jazz Teknik Özellikleri Açıklandı

Honda Jazz bulunduğu pazara bağlı olarak Basic, Home, Ness, Crosstar ve Luxe donanım paketleriyle satışa sunulacak.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2020 Honda Jazz Teknik Özellikleri Açıklandı

2020 Honda Jazz teknik özellikleri açıklandı. Yeni nesil Honda Jazz, Tokyo Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Motor seçenekleri arasında hibrit seçeneği de sunulacak. Honda Jazz selefiyle arasında dış tasarım olarak güncellemeler görülmekte. Honda Jazz bulunduğu pazara bağlı olarak Basic, Home, Ness, Crosstar ve Luxe donanım paketleriyle satışa sunulacak. Basic donanımı giriş seviyesini oluşturuyor. Home donanımı ise otomobil deri kaplı direksiyon simidi ve yüksek kaliteli malzeme ile kaplanan kumaş koltuklara sahip. Ness donanımında ise koltuklarda su tutmayan bir malzeme kullanılmış. Crosstar donanımı ise 16 inç alüminyum jantlar bulunuyor. Modelin en üst seviyesinde Luxe donanımı bulunuyor.

2020 Honda Jazz boyut olarak bir önceki nesli ile hemen hemen aynı ölçülere sahip. 2020 Honda Jazz kabin tasarımıyla da sadeleştirilmiş. Kontrol panelinde bir dokunmatik ekran ve bilgi – eğlence sistemi Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısını destekliyor.


2021 Honda City Hatchback Fiyatı ve Teknik Özellikleri


Güvenlik donanımlarına baktığımızda ise karşımızda Honda Sensing ileri güvenlik ve sürücü asistan sistemi çıkıyor. Şimdi önceki model ve radar konfigürasyonunun yerini alan daha geniş bir yüksek çözünürlüklü kamera bulunuyor. Sekiz sonar sensörün bulunduğu bu sistem, kaza riskini önemli derecede azaltıyor. Otonom acil durum frenlemesi, adaptif cruise control sistemi ve şerit tutma yardımı ve ayrıca ön merkezi hava yastığı ve iki arka yan hava yastığı eklendiği açıklandı.

2020 Honda Jazz teknik verileri henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak hibrit motor seçeneğinin de sunulacağı bilinmekte. 2020 Honda Jazz, 2020 Şubat ayında satışa sunulacak.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir