1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Mercedes-Benz EQV Özellikleri Açıklandı

2020 Mercedes-Benz EQV Özellikleri Açıklandı

Alman üreticiden şimdi de tam elektrikli Premium minibüs 2020 Mercedes–Benz EQV modelini tanıttı.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2020 Mercedes-Benz EQV Özellikleri Açıklandı

Alman üreticiden şimdi de tam elektrikli Premium minibüs Yeni Mercedes-Benz EQV modelini tanıttı. Aracın lansmanı ise Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yapılacak.

2019 Mercedes-Benz V Serisi bu yılın başlarında güncellenmişti. Yeni tam elektrikli modelini sunarak adını Mercedes-Benz EQV olarak adlandırılarak tasarımında ufak değişiklikler yapıldı. İlk olarak bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda konsept şeklinde tanıtılan EQV. Araç zeminine düz bir şekilde monte edilmiş 90kWh’lik bir bataryadan güç sağlayan 205 beygir güç ve 360 Nm tork üreten tek bir elektrik motoruyla çalışıyor. Maksimum olarak 160 km/s hıza çıkabiliyor.

Tek şarjla 450 kilometre sürüş menzili sağlıyor. Yeni Mercedes-Benz EQV 110 kW hızlı şarj desteği özelliği sayesinde %80 oranında şarj dolumunu 45 dakikadan daha kısa sürede gerçekleştirebiliyor.

Mercedes-Benz EQV iki farklı gövde uzunluğuyla tercih edilebiliyor. Bunlar 5.140 milimetre ve 5.370 milimetre bu seçeneklerin aks mesafesi de 3.200 milimetre ve 3.430 milimetre olarak açıklanıyor. Arka kısımda araç koltukları farklı konfigürasyonları sunuluyor 6,7 ve 8 kişilik olacak şekilde tercih edilebiliyor. Araç ağırlığı üzerindeki bataryalar ile birlikte 3.500 kilogram ağırlığında. Bagaj hacmi tercih edilen koltuk kombinasyonuna göre 1.030 litreye kadar çıkmakta.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı!

EQV’nin rejeneratif frenleme ile bataryayı şarj edebilen enerji geri kazanım seviyesi direksiyonun yanındaki kulakçık vasıtasıyla ayarlanabiliyor. İspanya’da üretilecek 2020 Mercedes-Benz EQV’nin tanıtımı Frankfurt Otomobil Fuarı’nda gerçekleşecek. Araç fiyatı henüz açıklanmadı.

Yeni Mercedes-Benz EQC Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

“2020 Mercedes-Benz EQV Özellikleri Açıklandı” için bir yorum

  1. GecErync dedi ki:

    tasarımı çok iyi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir