1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Mercedes-Benz GLA Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

2020 Mercedes-Benz GLA Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Geçtiğimiz haftalarda 7 koltuklu kompakt SUV modeli Mercedes-Benz GLB Türkiye’de satışa sunulmuştu. Ardından Türkiye’de satışa sunulan GLA modeli 412.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2020 Mercedes-Benz GLA Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Geçtiğimiz haftalarda 7 koltuklu kompakt SUV modeli Mercedes-Benz GLB Türkiye’de satışa sunulmuştu. Ardından Türkiye’de satışa sunulan GLA modeli 412.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Modern bir tasarıma sahip yeni GLA’da 20 inç AMG tasarımlı hafif alaşımlı jantlar, Panoramik sunroof, Multibeam LED teknolojili farları görebiliyoruz.

Yeni Mercedes-Benz GLA iç mekanında diğer Mercedes modellerinden gördüğümüz birleşik olarak 7 inç dijital gösterge paneli ve bilgi-eğlence ekranları yer alıyor. Bu ekran opsiyon olarak 10.25 inç olarak tercih edilebiliyor. 64 farklı rengiyle ambiyans aydınlatması. Ayrıca yeni Mercedes-Benz GLA’da sesli komut, AR navigasyon ve yapay zeka desteğine sahip MBUX bilgi-eğlence sistemi kullanılmış.

Yeni Mercedes-Benz GLA modeline baktığımızda selefinden 15 mm daha kısa olmasına rağmen araç içinde arka yolcu diz mesafesi 12 cm kadar artmış. Yüksekliğinde de 10 cm kadar artış yaşanmış. Aracın bagaj kapasitesi ise 14 litre artarak 435 litreye çıkarılmış.

Mercedes-Benz GLB modelinde olduğu gibi Türkiye’de ilk etapta GLA modeli tek motor seçeneği ve iki farklı donanım paketiyle geliyor. Mercedes-Benz GLA 200 modelinin kaputunun altında 1.33 litre turbo benzinli 163 beygir güç ve 250 Nm tork üreten motor yer alıyor. Bu motor 7 ileri DCT şanzıman ile kombine edilmiş. Yeni GLA Progressive ve AMG donanım paketleri mevcuttur.

  • Manuel ayarlanabilir arka koltuklar
  • HANDS FREE ACCESS, eller serbest bagaj açma ve kapama fonksiyonu
  • Isıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar
  • MBUX (Mercedes Benz Kullanıcı Deneyimi)
  • Sürüş Yardım Paketi
  • Aktif Fren Yardımcısı
  • Aktif Şerit Takip Yardımcısı

Yeni GLA Fiyat Listesi

Yeni GLA 200 Progressive 412.500 TL’den başlayan fiyatlarla, Yeni GLA 200 AMG 454.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Opel Mokka 2021: Yeni Tasarımı ve Özellikleri

Jaguar I-Pace 2021: Elektrikli SUV Güncellendi

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir