1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Seat Ateca Yeni Tasarım, Motor ve Teknolojilerle Geldi

2020 Seat Ateca Yeni Tasarım, Motor ve Teknolojilerle Geldi

İlk kez 2016’da piyasaya sürülen Ateca, ilk kez piyasaya sürüldüğünden beri 300.000’den fazla satış adedine ulaşan Ateca, İspanyol firmasının en çok satan modellerinden biri haline geldi.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2020 Seat Ateca Yeni Tasarım, Motor ve Teknolojilerle Geldi

2020 Seat Ateca yeni tasarım, motor ve teknolojilerle geldi. Dış tasarım olarak ön tarafta en büyük değişiklikler tasarımı değişen ve büyüyen ızgara, yeni LED farlar ve yeniden tasarlanan sis farları dikkat çeken detaylar arasında. Arka tarafta ise yeni LED stoplar ve yeni arka tampon karşımıza çıkıyor. Standart olarak LED farlara sahip olan araç, dinamik sinyal lambalarıyla kombine edilmiş. Ayrıca arka kısımda bulunan Ateca yazısının fontu değiştirilmiş.

Yeni Seat Ateca iç mekanında yeni 10.25 inç dijital gösterge paneli, 8.25 veya 9.2 inç tercih edilebilen yeni bilgi-eğlence ekranına sahip. Opsiyonel olarak ön cam ve direksiyon simidi ısıtmalı olarak tercih edilebiliyor.

Yeni Seat Ateca Motor Seçenekleri

Makyajlı 2020 Seat Ateca kaputunun altında yer alan motorlar arasında benzinli ve dizel seçenekler yer alıyor. Benzinli motor seçenekleri arasında giriş seviyesinde 110 beygir güç üreten üç silindirli 1.0 litre TSI motor sunuluyor. Üretilen gücü manuel şanzıman vasıtasıyla ön tekerleklere aktarıyor. Bir üst seçenekte ise 150 beygir güç üreten dört silindirli 1.5 TSI motor yer alıyor. Sürüş koşullarına göre sadece iki silindirle çalışabilen motor, manuel veya DSG kombinasyonuyla satın alınabiliyor. Benzinli motor seçeneğinin en güçlüsü ise 190 beygir güç üreten 2.0 litre TSI motor. Sadece DSG ve 4Drive adı verilen dört tekerlekten çekiş sistemiyle tercih edilebiliyor.

Makyajlı 2020 Seat Ateca dizel motor seçenekleri arasında 1.6 litre TDI motorların yerini 2.0 litre TSI motorlara bırakmış. Söz konusu motorların 115 beygir güç üreten versiyonu manuel şanzımanla, 150 beygir güç üreten versiyonu ise manuel veya DSG ile kombine edilebiliyor. 150 beygir ve DSG kombinasyonu, 4Drive dört tekerlekten çekiş sistemiyle de tamamlanabiliyor.

Yeni 2020 Seat Ateca Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Yeni Ateca’nın Avrupa’da satışa 2020’nin üçüncü çeyreğinde sunulacak. Fiyatlar henüz açıklanmadı. Ancak ülkemizde güncel modelin başlangıç fiyatı 264 bin TL.

2020 Seat Leon Özellikleri

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
Önceki Yazı
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir