1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 SsangYong Korando Özellikleri

2020 SsangYong Korando Özellikleri

Cenevre’de görücüye çıkması planlanan 2020 SsangYong Korando SUV. Dördüncü nesline ulaşan SsangYong Korando’nun genel yapısına baktığımızda büyük kardeşi Rexton G4’ten etkilendiğini görebiliyoruz. Ayrıca yan tarafındaki çizgiler de geçtiğimiz yıl tanıtılan e-SIV konseptini anımsatıyor.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2020 SsangYong Korando Özellikleri Açıklandı

2020 SsangYong Korando, otomobilin “sağlam karakterini” göstermek için tasarlanmış yeniden tasarlanmış bir ızgaraya ve farlara sahiptir. 2020 SsangYong Korando’nun far tasarımına baktığımızda üç parçadan oluşan sis farlarının LED gündüz farlarına sahip aydınlatma grubuyla bir bütünlük oluşturduğunu görüyoruz.

2020 SsangYong Korando Özellikleri

SsangYong Korando’nun SUV karakterine vurgu yapmak amacıyla eteklerinde ve çamurluklarda siyah plastik kullanılmış. Ayrıca arka tarafta ise yeni grafiklere sahip stop lambaları kalın bir krom çıta ile birbirine bağlanıyor.

SsangYong Korando’nun iç tasarımında da büyük bir değişim söz konusu. Blaze Cockpit adı verilen tasarım dilinin kullanıldığı yaşam alanı büyük ekranlarla domine edilmiş. 10.25 inç boyutunda bilgi-eğlence ekranı konsolun merkezinde konumlanırken, sürücü tarafında 9 inçlik dijital gösterge paneline yer verilmiş.

2022 TOYOTA RAV4 ADVENTURE Özellikleri Açıklandı

SsangYong, yalnızca ilk önce 1,5 litre benzin ve 1,6 litre dizel motorların sunulacağını söyleyerek, batarya büyüklüğü, menzili veya performansıyla ilgili herhangi bir ayrıntı ortaya koymadı. Sürücü asistanlarına baktığımızda ise 2020 SsangYong Korando SUV’un akıllı adaptif hız sabitleme, otomatik acil durum freni, şerit takip asistanı, sürücü dikkat uyarısı ve ileri çarpışma uyarısı gibi teknolojiler sunacağı düşünülüyor.

SsangYong Korando, 4,410 mm uzunluğunda, 1,830 mm genişliğinde ve 1,675 mm yüksekliğinde, öncekinden daha uzun, daha geniş ve daha düşük olacak. 2,650 mm’de, SsangYong, C-segmenti SUV sınıfındaki en uzun dingil açıklarından birinin, daha yüksek yolcu konforu sağladığını iddia ediyor. 551 litre bagaj hacmine sahip 2020 SsangYong Korando modelinde daha pratik bir kullanım için elektrikli bagaj kapağı da opsiyon listesine dahil edilmiş.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir