1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Chevrolet Bolt EUV ve EV Tanıtıldı

2021 Chevrolet Bolt EUV ve EV Tanıtıldı

General Motors, 2021 Chevrolet Bolt EUV ve EV modellerini tanıtarak elektrikli araç sayısını artırmaya devam ediyor.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 Chevrolet Bolt EUV ve EV Tanıtıldı

General Motors, Chevrolet Bolt modelinin yeni versiyonunu ve crossover versiyonu Bolt EUV üzerindeki örtüyü kaldırdı. Bolt, 2017’de piyasaya sürülmesinden bu yana, şirketin dünya genelinde 100 bin adetten fazla sattı.

Tasarım olarak otomobilin ön kısmında ince LED gündüz sürüş farları ve hemen altında konumlandırılan ana aydınlatma grubu yer alıyor. Tasarımcılar gövde rengine sahip ızgarada unutulmamış. Yenilikler arka kısımda da devam ediyor. Yenilenmiş bagaj kapağı ve arka LED stopları görüyoruz.

İç mekanda dikkat çeken detaylar arasında dijital gösterge paneli, 10,2 inç multimedya ekranı, kablosuz şarj sistemi ve Apple CarPlay, Android Auto uyumu dışında 4G LTE Wi-Fi noktası gibi donanımlara sahip.

2021 Chevrolet Bolt ve Bolt EUV versiyonlarında 203 beygir güç, 360 Nm tork üreten bir elektrik motoru bulunuyor. 65 kWh’lık batarya tek şarj ile Bolt versiyonunda 416 kilometre sürüş menzili sunarken, Bolt EUV versiyonunda ise 402 kilometre sürüş menzili sunuyor. Hızlı şarj özelliği ise 30 dakikalık şarjla Bolt 161 kilometre, Bolt EUV ise 153 kilometre sürüş menzili sunuyor.

2021 Chevrolet Bolt ve Bolt EUV Fiyatı

Bu yaz satışa sunulacak modellerin başlangıç fiyatı, Bolt için 31.995 dolar, Bolt EUV için 33.995 dolar olarak açıklanmış. Crossover versiyonunun ilk etapta Launch Edition isimli versiyonuyla 43.495 dolardan satışa sunulacak. Launch Edition versiyonunda sunulacak standart özellikler arasında panoramik cam tavan, özel jantlar, aydınlatmalı şarj girişi ve Super Cruise sistemi gibi donanımlar bulunacak.

SINIRLI SAYIDA ÜRETİLECEK SKODA SCALA EDITION S

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir