1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Honda HR-V Tamamen Yenilendi

2021 Honda HR-V Tamamen Yenilendi

Yeni nesil 2021 Honda HR-V bugün resmi olarak tanıtıldı. Yeni HR-V, 2021’in sonuna doğru Avrupa’da satışa sunulacak.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 Honda HR-V Tamamen Yenilendi

Japon otomobil üretici Honda, HR-V modelini ilk 1998 yılında piyasaya sürmüştü. Japonya’da Vezel adıyla satışa sunulan HR-V modeli ilk olarak Japonya pazarında satışa çıkacak.

2021 Honda HR-V tasarım ve teknoloji bakımından günümüz şartlarına daha uygun ve selefine göre boyutlarının arttığı görülmekte. Tasarım konusunda ön bölümde gövde renginde çerçevesiz ızgara, ince LED aydınlatmalar öne çıkıyor. Yan taraftan bakıldığında yerini aldığı model gibi eğimli tavan çizgisine sahip araçta donanım seviyesine göre 16 ile 18 inç arasında değişen jantlar, siyah plastik korumalar ve eskiden gelen bir detay olan C sütununa gizlenen arka kapı kolları görüyoruz. Arka kısımda ise ilk olarak uçtan uca birleştirilmiş LED stop lambaları ve tamponda bulunan detaylar dikkat çekiyor.

Yeni 2021 Nissan Qashqai Teknik Özellikleri Açıklandı.

Bizleri daha modern ve teknolojik bir iç mekan karşılıyor. Tüm yüzeylerde yumuşak dokulu malzemeler kullanılması, konsol boyunca uzanan hava menfezleri iç mekana şık bir görünüm katıyor. Konsol kısmında tablet ekran şeklinde konumlandırılan multimedya ekranı, siyah detaylara sahip üç kollu direksiyon simidi ve hemen arkasındaki dijital gösterge paneli, panoramik cam tavan gibi detaylar öne çıkıyor.

Yeni nesil Honda HR-V’ye dair teknik detaylar henüz açıklanmadı.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir