1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Jeep Grand Cherokee L Tanıtıldı

2021 Jeep Grand Cherokee L Tanıtıldı

ABD merkezli SUV markası Jeep, yeni Jeep Grand Cherokee L modelinin üzerindeki örtüyü kaldırdı.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 Jeep Grand Cherokee L Tanıtıldı

Jeep Grand Cherokee L üzerindeki örtü kalktı. Jeep, 3.sıra koltuklara sahip 7 kişilik versiyonu Grand Cherokee L modelini tanıttı.

2021 Jeep Grand Cherokee L‘in tasarımında geçtiğimiz yıldan aşina olduğumuz bir görüntü hakim. Özellikle ön bölümdeki ince aydınlatmalar ve 7 bölümden oluşan geniş ızgara bizlere Grand Wagoneer konseptini anımsatıyor. Tercih edilen donanım seviyesine bağlı olarak tamponun alt bölümünde de LED gündüz farları bulunuyor. Araçta ilk kez 21 inç jantlar sunuluyor. Aracın arka kısmında da yine ince stop lambaları ve geniş egzoz çıkışları görülüyor.

Aracın iç mekanında 10.3 inç boyutunda dijital gösterge paneli sunulurken, standart olarak 8.4 inç, opsiyon olarak 10.1 inç boyutunda bilgi eğlence ekranı sunuluyor. Bu ekran, en güncel UConnect 5 arayüzüne de sahip ve kablosuz Apple CarPlay ile Android Auto bağlantılarını da destekliyor.

Yeni Jeep Grand Cherokee L kaputunun altında 290 beygir güç ve 348 Nm tork üreten 3.6 litrelik V6 motor yer alıyor. Bu araçta opsiyonel olarak 360 beygir güç ve 530 Nm tork üreten 5.7 litrelik Hemi V8 motor tercih edilebiliyor. Her iki seçenekte de standart 8 ileri otomatik şanzıman, opsiyonel olarak da dört tekerlekten çekiş sistemi sunuluyor.

Yeni Grand Cherokee L modelinin toplam uzunluğu 5,2 metre, 2 metre genişliğinde, 1,8 metre yüksekliğinde ve 3,09 metre aks mesafesine sahip. Grand Cherokee L bagaj kapasitesi 3.sıra koltukların açık olduğunda 484 litre, koltuklar yatırıldığı zaman ise 1328 litrelik alan sunuyor.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı!

Yeni Skoda Octavia Fiyatı ve Dikkat Çeken Özellikleri

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir