1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Renault Megane Sedan Yeni Motor Seçeneğiyle Geliyor

2021 Renault Megane Sedan Yeni Motor Seçeneğiyle Geliyor

Renault, Megane Sedan’ı Türkiye’de üretmeye ve 2021’in başından itibaren yaklaşık 30 ülkeye ihraç etmeye devam edecek.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2021 Renault Megane Sedan Yeni Motor Seçeneğiyle Geliyor

Fransız otomobil üreticisi makyaj işlemlerini Megane Hatchback ve Station Wagon versiyonlarındaki güncellemeleri şimdide Megane Sedana uyguladı. Motora bağlı olarak, dört sürüş modu mevcuttur: Eco, Comfort, Sport ve MySense.

Makyajlı Renault Megane Sedan iç mekanda yapılan yenilikler arasında sürücünün hemen önünde navigasyon entegrasyonuna sahip 10,2 inç dijital gösterge paneli bulunuyor. Donanım paketine bağlı olarak dikey olarak konsolun orta kısmına konumlandırılan 9,3 inç bilgi-eğlence ekranı sunulacak.

Makyajlı Fiat Egea Tanıtıldı! Yeni Egea Cross Versiyonu

Makyajlı Renault Megane Sedan kaputunun altında 115 beygirlik 1.0 litre üç silindirli turbo motor 6 ileri manuel kombinasyonu görüyoruz. Ürün yelpazesi ayrıca 6 ileri manuel veya 7 ileri EDC şanzımanla kombine edilen 140 beygirlik 1.3 litre TCe motor seçeneği de mevcut. Dizel motor kısmında ise 115 beygirlik 1.5 litre Blue dCi ünite 6 ileri manuel ve 7 ileri EDC şanzıman seçenekleri mevcut. E-Tech isimli plug-in hibrit versiyondan ise şimdilik ses yok.

Elektrikli Hummer Tanıtıldı Kaç Beygir Olacak?

Renault, Megane Sedan’ı Türkiye’de üretmeye ve 2021’in başından itibaren yaklaşık 30 ülkeye ihraç etmeye devam edecek. Pazarlar çoğunlukla Orta ve Doğu Avrupa ve Orta Doğu’da bulunuyor. Güncel modelin Türkiye fiyatı 189.900 TL’den başlıyor.

Yeni Dacia Duster Pick-up Detayları Ortaya Çıktı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir