1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Skoda Enyaq Sportline iV Özellikleri Açıklandı

2021 Skoda Enyaq Sportline iV Özellikleri Açıklandı

Skoda Enyaq Sportline iV versiyonuyla daha dinamik ve daha sportif tasarımıyla kullanıcılarının dikkat çekecek.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2021 Skoda Enyaq Sportline iV Özellikleri Açıklandı

Volkswagen Grubu MEB platformu üzerinde inşa edilen Skoda’nın elektrikli crossover modelinin Sportline versiyonu tanıtıldı. Skoda Enyaq Sportline iV, kullanıcılarının dikkatini çekecek.

Skoda Elektrikli Enyaq Sportline iV teknik özellikleri açıklandı

Otomobilin standart versiyona göre önde 15 mm arkada ise 10 mm daha yere yakın olmasını sağlayan özel spor süspansiyon kullanılmış. Aracın sürüş dinamiklerinde iyileştirme yapıldığı da belirtiliyor.

2021 Skoda Enyaq Sportline iV öne çıkan özellikleri arasında dış kısmında dikkat çeken parlak siyah detaylar yan ayna kapaklarında, ön tamponda, aydınlatmalı ön panjur çerçevesinde, tavan raylarında, arka spoyler, ve difüzör gibi birçok yerde karşımıza çıkıyor. Elektrikli modelde standart olarak önde Full LED Matric farlar arkada ise Full LED stoplar kullanılıyor. Araçta standart olarak 20 inç Vega jantlar sunulurken, opsiyon olarak da 21 inç Betria alaşım jantlar tercih edilebiliyor.

Sınırlı Sayıda Üretilecek Skoda Scala Edition S Tanıtıldı

Skoda Elektrikli Enyaq Sportline iV teknik özellikleri açıklandı

İç mekanda görüldüğü üzere büyük bir multimedya ekranı, üç kollu direksiyon simidi, alüminyum pedal seti, deri döşeme ve karbon fiber efekti verilmiş detayları görüyoruz.

2021 Skoda Enyaq Sportline iV, 60, 80 ve 80 x olmak üzere üç farklı versiyonu sunuluyor. Arkadan çekişli Enyaq Sportline iV 60, 180 beygir güç ve 310 Nm tork üreten gücünü 62 kWh’lık bataryadan alan bir elektrik motoru mevcut. WLTP verilerine göre tek şarjla 400 kilometre civarında sürüş menzili sunuyor. Enyaq Sportline iV 80‘de aynı şekilde arkadan çekişli, 204 beygir güç ve 310 Nm tork üreten gücünü 82 kWh’lık bataryadan alan bir elektrik motoru mevcut. WLTP verilerine göre tek şarjla 520 kilometre civarında sürüş menzili sunuyor.

İki elektrik motor bulunan Enyaq Sportline iV 80x ise dört tekerlekten çekişli olarak toplamda 265 beygir güç ve 425 Nm tork üreten gücünü 82 kWh’lık bataryadan alan bir elektrik motoru mevcut. Tek şarjla 500 kilometre civarında sürüş menzili sunuyor. Bütün versiyonların maksimum hızı 160 km/s olarak sınırlandırılmış.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir