1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Toyota Proace Verso Electric özellikleri açıklandı!

2021 Toyota Proace Verso Electric özellikleri açıklandı!

Japon otomobil üreticisi Toyota’nın minibüs modelinin Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2021 Toyota Proace Verso Electric özellikleri açıklandı!

Japon otomobil üreticisi Toyota, elektrikli araç yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Combi, Shuttle, Family ve VIP olmak üzere dört farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak. 2021 Toyota Proace City 4.4 metre ve 4.7 metre olmak üzere iki farklı uzunlukta tercih edilebiliyor. Yolcu taşıyabilen versiyonlar 5 veya 7 koltuklu olarak tercih edilebiliyor. Proace City’nin üstün yükleme kapasitesi ise kısa modelde 3.3 metreküp ve uzun versiyonda Akıllı Kargo opsiyonuyla 4.3 metreküp olarak öne çıkıyor.

2021 Toyota Proace Verso

Proace City motor seçenekleri arasında 75 beygir ve 130 beygir güçlerine sahip benzinli ve dizel motorlar yer alıyor. 5-6 ileri vitesli manuel şanzıman ya da 8 ileri vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle alınabiliyor. Proace Verso Electric modelinin tabanında 50 kWh’lık batarya paketi WLTP verilerine göre 230 kilometre sürüş menzili sunuyor. 75 kWh’lık batarya paketi ise 330 kilometre sürüş menzili sunuyor.

Her iki versiyonda da aynı motor seçeneği yer alıyor. 136 beygir güç, 260 Nm tork üreten elektrikli aracın maksimum hızı ise 130 km/s ile sınırlandırılmış. 7.4 kW standart şarj cihazı ile donatılmış. Opsiyonel olarak 11 kW şarj cihazı da tercih edilebiliyor. 100 kW’lık şarj istasyonunda 50 kWh’lık batarya paketinin şarj edilmesi 30 dakika sürüyor. 75 kWh’lık seçenekte ise bu süre 45 dakika civarında.

Proace Verso Electric’in kargo hacmi tercih edilen donanım seviyesine göre (tüm koltuklar aktifken) 280 ila 1060 litre arasında değişiyor. İç mekanda ısıtmalı koltuklar, 7 inç dokunmatik ekrana sahip bilgi-eğlence sistemi, akıllı telefon entegrasyonu, anahtarsız giriş ve otomatik katlanır yan aynalar gibi donanımlar standart. Navigasyon ve otomatik klima ise opsiyonel. Proace Verso Electric’in sürüş asistan sistemleri arasında ise şeritten ayrılma uyarısı, yaya algılama özelliğine sahip çarpışma önleyici sistem, trafik işareti algılama, otomatik uzun farlar ve hız sabitleyici bulunuyor. Kör nokta uyarı sistemi, 180 derece geri görüş kamerası, ön ve arka park sensörleri ise üst paketlerde devreye giriyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir