1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Volkswagen Caddy Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

2021 Volkswagen Caddy Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Volkswagen, Caddy modelinin yeni beşinci nesli Türkiye’de. Volkswagen yeni Caddy’nin fiyatını ve özelliklerini açıkladı.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2021 Volkswagen Caddy Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Volkswagen Caddy’nin beşinci jenerasyonu Türkiye’de satışa sunuluyor. Panel Van ve Kombi olmak üzere iki farklı gövde seçeneğiyle, kombi gövde tipinden Impression, Life ve Style donanım seviyeleri. Panel van gövde tipinde ise Cargo donanım seviyesiyle tercih edilebilecek.

2021 Volkswagen Caddy, Volkswagen’in MQB platformu üzerine kurulan ilk ticari araç. Yeni Caddy tamamen yenilenmiş tasarımıyla yeni LED ön farlar, yeni LED stop lambaları, 17 inç alüminyum alaşım jantlar gibi özellikleriyle kullanıcılarını bekliyor.

2021 Volkswagen Caddy iç mekanında teknolojik yenilikler arasında tamamen dokunmatik tuşlara sahip yeni ön konsol ve dijital ekranları konfor seviyesini artıyor. Yeni Volkswagen Caddy Cargo ve Impression donanım seviyesinde 6,5 inç, Life ve Style donanım seviyesinde ise 8,25 inç multimedya ekranı standart olarak sunuluyor. Kabin kısmında sunulan LED iç aydınlatmalar, AGR sertifikalı ergo Comfort sürücü koltuğu, harici 230V’luk cihazlar için güç kaynağı, anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi başlıca özellikler sunuluyor.

Yeni Caddy’de bir önceki nesline göre yüzde 20 oranında daha fazla güç ve yüzde 25 oranında daha fazla tork sunan 122 beygir güç ve 320 Nm tork üreten dört silindirli 2.0 litre hacimli TDI motor görev yapıyor. Manuel viteste yaklaşık olarak yüzde 10, DSG yarı otomatik şanzımanda ise yaklaşık olarak yüzde 15 seviyelerinde yakıt tasarrufu sağlıyor.

Yeni 2021 Volkswagen Caddy Türkiye Fiyatı

Yeni Volkswagen Caddy Impression 224 bin 900 TL. Caddy Life 241 bin 900 TL, Caddy Style 279 bin 900 TL. Caddy Cargo 172 bin 900 TL’den başlayan lansman fiyatıyla satışa sunuluyor. Lansmana özel 15 bin TL yerine 10 bin TL’ye yeni Volkswagen Caddy modelinde ilk kez Panoramik Cam Tavan opsiyonel olarak tercih edilebilecek.

Yeni Seat Leon Türkiye Fiyatları Açıklandı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir