1. Anasayfa
  2. Mobil
  3. 2021 Yılında Kimler WhatsApp Kullanamayacak?

2021 Yılında Kimler WhatsApp Kullanamayacak?

WhatsApp, Android ve iOS yazılımının eski bir sürümünü çalıştıran telefonların 2021’den itibaren WhatsApp’ı çalıştıramayacağını vurgulayan destek sayfasını güncelledi.

Abone Ol google-news

Hyundai En Verimli Elektrikli Arabalar Listesinde Zirvede!

2021 Yılında Kimler WhatsApp Kullanamayacak?

Dünyanın en popüler mesajla uygularından WhatsApp, 2021 yılında hangi telefonların uygulamayı kullanamayacağını duyurdu. WhatsApp, Android ve iOS yazılımının eski bir sürümünü çalıştıran telefonların 2021’den itibaren WhatsApp’ı çalıştıramayacağını vurgulayan destek sayfasını güncelledi.

Elon Musk Tesla’yı Apple’a Satmak İstemiş!

WhatsApp, WhatsApp’ın güncellenmiş özelliklerinden yararlanmak için her zaman Android ve iOS’un en son sürümünü indirmeyi önerdi. Facebook‘a ait şirkete göre, 2021’den itibaren çeşitli akıllı telefonlarda çalışmayacak. Bir SSS destek sayfasında WhatsApp, önümüzdeki yıldan itibaren WhatsApp’ın çeşitli Apple veya Android telefonlarda çalışmayacağını güncelledi. Şirket, desteğini işletim sistemlerinin eski sürümlerinden çekmeye karar verdi.

2021’de Whatsapp Kullanamayacak Telefonlar Listesi

Samsung Galaxy S21 Modellerinin Detayları Ortaya Çıktı

WhatsApp yeni yıl itibariyle birlikte Android sürümü 4.0.3 versiyonu, iOS sürümü de 9’un altında olan cihazlarda kullanılmayacak. 2021 yılı itibariyle HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr ve Samsung Galaxy S2 gibi Android modellerde ve iOS kullanan iPhone 4 yer alıyor. Diğer tüm Android ve iOS cihazlarda Whatsapp kullanılabilecek.

WhatsApp’ın yalnızca Android 4.0.3 veya daha sonraki sürümlerde ve iOS 9 veya daha yeni sürümlerde çalışacağı açıklandı. 2021 yılı itibariyle WhatsApp kullanılmayacak telefonlar arasında iOS cihaz olarak, iPhone 4 bulunuyor. Ancak iPhone 4S, 5, 5S, 5C, 6 ve iPhone 6S gibi telefon modellerini kullananlar iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp’ı kullanabilecekler. IOS’un eski sürümleri arasında yalnızca 6S, 6S Plus ve birinci nesil iPhone SE, yeni başlatılan iOS 14 tarafından destekleniyor.

WhatsApp destek sayfasından yapılan açıklamaya göre, ücretsiz mesajlaşma platformunun KaiOS 2.5.1 OS veya JioPhone ve JioPhone 2 gibi en son sürüm olan seçili telefonlarda çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Apple, Ücretsiz Ekran Değişim Programı Başlattı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir