1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. Yeni 2022 BMW 2 Serisi Active Tourer Fiyat Listesi ve Teknik Özellikleri

Yeni 2022 BMW 2 Serisi Active Tourer Fiyat Listesi ve Teknik Özellikleri

BMW’nin, öne çıkan modeli yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, Türkiye’de ön siparişe açıldı. Hafif hibrit motorlu BMW 220i Active Tourer versiyonu ve iki farklı tasarım paketiyle tercih edilebilen modelin fiyatı 912.300 TL’den başlıyor.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer Fiyat Listesi ve Teknik Özellikleri

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, geniş ve sekizgen biçimli Böbrek Izgaraları, keskin çizgilere sahip LED farları ve geniş omuz çizgileriyle kolaylıkla fark ediliyor. Gövdeye entegre edilen kapı kolları modelin yalın tasarım felsefesini ön plana çıkarırken, düz A sütunu ve uzatılan yan cam grafiği de otomobile dinamik bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca, önceki jenerasyona göre yapılan iyileştirmelerle sürtünme katsayısı 0.26 Cd seviyelerine düşürülmüş.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer özellikleri

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’in ikinci nesliyle gelen yenilikler arasında geniş iç tasarımı ve çok yönlülüğü yer alıyor. Kabin geometrisi ve iç tasarımın detaylarında BMW’nin teknolojik amiral gemisi modeli BMW iX’ten alınan ilham kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Böylelikle ince gösterge paneli, BMW Kavisli Ekran (Curved Screen) ve azalan düğmeler sayesinde iç mekânda Premium bir ambiyans yaratılıyor.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer kokpit

Kol dayamanın önünde yer alan cömert eşya gözünde hem akıllı telefon hem de termos gibi günlük hayatı kolaylaştıran eşyalar için geniş bir kullanım alanı sunuluyor. Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, yolcularına selefine göre çok daha konforlu bir uzun mesafe yolculuğuna da olanak sağlıyor. Elektrikli olarak ayarlanabilen sürücü koltuğu aynı zamanda hafıza fonksiyonunu da kullanıcısına sunuyor. Ayrıca sportif tasarıma sahip olan bu koltukların opsiyonel olarak masaj özelliği de bulunuyor.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer ön koltuklar

Yeni 2022 BMW 2 Serisi Active Tourer, 13 santimetreye kadar öne kayabilen arka koltukları ve 40:20:40 oranında katlanabilen arka koltuk sırtlıkları sayesinde kullanıcılar için çok amaçlı bir yük bölmesi haline geliyor. Bu doğrultuda bagaj hacmi 1.405 litreye ulaşabiliyor.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer arka koltuklar

Yeni 2022 BMW 2 Serisi Active Tourer’da standart olarak sunulan özellikler arasında BMW Live Cockpit Professional, BMW Head Up Display, Akıllı Telefon Arayüzü, Sürüş Asistanı, Adaptif LED Farlar, Park Asistanı ve Panoramik Cam Tavan yer alıyor. Ayrıca, Kablosuz Şarj Haznesi, Konfor Erişim Sistemi ve Park Asistanı Plus da opsiyonel olarak sunulan donanımlar arasında.

BMW 2 Serisi Active Tourer

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, Türkiye’de ön siparişe açılan 220i Active Tourer modelindeki 1.5 litrelik benzinli motor, 170 beygir güç ve 280 Nm tork sunuyor. Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer, Luxury Line ve M Sport tasarım paketleriyle sipariş edilebiliyor.

2022 BMW 2 Serisi Active Tourer dış tasarım

Yeni BMW 2 Serisi Active Tourer’in Mild Hybrid teknolojisi ile frenleme veya sürüş esnasında otomobilin kinetik enerjisi elektriğe dönüştürülerek bataryada depolanabiliyor. Bu güç, otomobilin elektrik sistemlerinde kullanılarak motorun performans ve verimliliğini arttırıyor. Böylelikle daha düşük emisyon ve yakıt tüketimi elde edilirken ek olarak 19 beygir güç ve 55 Nm’lik tork sağlanıyor.

Yeni 2022 BMW 2 Serisi Active Tourer Fiyat Listesi

ModelDonanım PaketiFiyat
BMW 220i Active TourerLuxury Line912.300 TL
BMW 220i Active TourerM Sport959.400 TL


 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir