1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2022 Honda HR-V Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

2022 Honda HR-V Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Honda, elektrifikasyon stratejisi kapsamında hibrit ürün gamını genişletiyor. e:HEV logosu taşıyan yeni HR-V, üçüncü jenerasyonuyla 5 Mart 2022 tarihinde Türkiye’de, 650 bin TL’den başlayan fiyatı ile satışa çıkacak.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2022 Honda HR-V Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Honda, 2050 “karbon nötr” hedefi doğrultusunda belirlediği ‘Elektrikli Vizyon Stratejisi’ kapsamında hibrit ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Honda’nın ilk olarak 1998 yılında SUV segmentinin öncülerinden biri olarak satışa sunduğu HR-V modelinin üçüncü jenerasyonu, Honda’nın e:HEV logosu taşıyan 3’üncü modeli olarak yollara çıkıyor.

2022 Honda HR-V türkiye yollarına çıkıyor

2022 Honda HR-V’de e: HEV adı verilen yenilikçi hibrit sistem bulunuyor. Söz konusu sistemde, 1.5 litre DOHC i-VTEC benzinli motor iki adet kompakt boyutlu ve güçlü elektromotor ile destekleniyor. Bu sayede toplamda 131 PS güç ve 253 Nm tork üretiliyor. Spor, Normal ve Eko olmak üzere üç farklı sürüş modu bulunan yeni HR-V’de ayrıca daha güçlü rejenratif frenleme için ‘B’ modu da bulunuyor.

2022 Honda HR-V tasarımı

Yeni Honda HR-V selefine göre 10 mm artan yerden yüksekliği ve 20 mm alçalan tavan yüksekliğiyle dikkat çekiyor. Tanıtım esnasında 18 inçlik jantların tüm versiyonlarda standart olduğu açıklanmıştı.

Yeni Honda HR-V, Türkiye’de Advance ve Style olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle tercih edilebilecek. Söz konusu donanım seviyelerinde sunulacak özellikler detaylı olarak henüz açıklanmadı ancak coupe esintileri taşıyan crossover’ın iç mekanında 7 inç TFT dijital gösterge paneline ve 9 inçlik LCD dokunmatik multimedya ekranına yer verilmesi bekleniyor.

2022 Honda HR-V iç mekanı

Kullanıcılarının sürüş keyfini ve kalitesini artırmak için iç mekan genişliği, kapsamlı ve gelişmiş Honda SENSING güvenlik teknolojileri ile aynı zamanda Akıllı Giriş, premium ses sistemi, elektrikli bagaj kapağı, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon donanımları sunan yeni Honda HR-V e:HEV akılcı çözümleri ve düşük yakıt tüketimi ile segmentinde öne çıkıyor.

2022 Honda HR-V Fiyat Listesi

2022 Honda HR-V türkiye fiyatları

ModelDonanımFiyat
Yeni HR-V e: HEVAdvance650.000 TL
Yeni HR-V e: HEVStyle685.000 TL

Yüzde 100 elektrikli araç sürüşüne en yakın deneyimi sunan ve Honda’nın C segmentindeki ilk hibrit modeli olan HR-V e:HEV, 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla 5 Mart 2022 tarihinde satışa sunuluyor.

Yeni Honda Civic hakkında detaylı bilgiyi buradaki haberimizden inceleyebilirsiniz.


https://www.youtube.com/watch?v=KCRgUx2Un0k&t=21s


 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir