1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2022 Honda Integra Özellikleri Açıklandı

2022 Honda Integra Özellikleri Açıklandı

Japon otomotiv devi Honda, Çin’de yeni modeli Integra’yı gösterdi. 2022 Honda Integra’yı ilk bakışta Civic Sedan’dan ayırt etmek biraz zor.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2022 Honda Integra Özellikleri Açıklandı

Çinli Honda Integra, Guangqi Honda’nın Guangzhou’daki fabrikasında üretilecek. Honda Civic Sedan ise Donggeng Honda tarafından salgının patlak verdiği Wuhan’da üretiliyor. Integra, altyapısını ve dış tasarımının büyük bölümünü yeni Civic ile paylaşıyor. İki model arasındaki farklılıklar görülüyor.

2022 Honda Integra

Honda Integra’nın matrix LED farları Civic’tekilere göre daha ince. Ayrıca burun kısmı ve ızgara tasarımı da farlarla daha uyumlu görünüyor. Arka tarafta ise bagaj kapağının, spoylerin ve stopların tasarımı biraz daha farklı. Bu detaylar çift egzoz çıkışı ve 18 inçlik yeni jantlarla birleştiğinde Integra’yı Civic’e göre biraz daha sportif.


Makyajlı VOLKSWAGEN POLO Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı


2022 Honda Integra’nın kabininden ise henüz net görüntüler yayınlanmadı. Ancak buradaki yerleşim de yeni Civic’le benzer olacaktır. Integra, 4.689 mm (184.6 inç) uzunluğunda, 1.802 mm (70,9 inç) genişliğinde ve 1.415 mm (55,7 inç) yüksekliğinde, Civic’ten biraz daha uzundur.

2022 Honda Integra

Motor gamının detayları da henüz belli değil ancak arkadaki 240 Turbo rozeti Civic’te 180 beygir güç ve 240 Nm tork üreten 1.5 litre VTEC turbo dört silindirli üniteyi akıllara getiriyor. Motorun 6 ileri manuel şanzımanla kombine edilmesi bekleniyor.

2022 Honda Integra

Yeni Honda Integra’nın Çin’de yıl bitmeden satışa sunulacağı belirtiliyor. Fiyatı ise henüz açıklanmadı.



 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir