1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2022 Volkswagen T-Roc Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

2022 Volkswagen T-Roc Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Makyajlı Volkswagen T-Roc Türkiye’ye geldi. Yeni T-Roc fiyat listesi 644 bin 400 TL’den başlıyor. 1.5 litre TSI 150 PS 7 ileri DSG motor seçeneği ve 3 farklı donanım paketiyle tercih edilebilen T-Roc, mart ayından itibaren Volkswagen Yetkili Satıcılarında yerini alacak.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2022 Volkswagen T-Roc Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Yeni 2022 Volkswagen T-Roc’un dikkat çekici ön bölümü, A sütunlarından başlayarak tavan boyunca C sütunlarına kadar uzanan hokey çubuğu benzeri tasarımındaki krom çerçeveli uzun silueti ve güçlü arka kısmıyla heyecan uyandıran bir görünüm sergiliyor. Yerden yüksek yapısı, uzun aks mesafesi, kısa ön ve arka gövde çıkıntıları T-Roc’a dinamik bir boyut kazandırıyor.

2022 Volkswagen T-Roc

Yeni 2022 Volkswagen T-Roc’ta LED farlar, LED gündüz sürüş farları ve koyu kırmızı LED stop lambaları standart olarak sunuluyor. Style ve R-Line donanım seviyelerinde ise Volkswagen’in üst segment modellerinden aşina olduğumuz IQ.LIGHT, LED Plus farları görüyoruz. Opsiyonel olarak sunulan IQ.LIGHT LED Matrix farların her bir far modülünde 24 LED hüzmesi bulunuyor. Bu sistem, farklı sürüş ve hava koşullarına uyarlanarak, yolu optimum şekilde aydınlatıyor.

IQ.LIGHT LED Matrix farlar ile birlikte uzun hüzme içerisinde akıllı şekilde geçiş yapan ve böylece karşıdan gelen diğer sürücülerin rahatsız olmasını engelleyen Dinamik Uzun Far Asistanı fonksiyonu da isteğe bağlı olarak alınabiliyor. Yeni T-Roc’ta, ayrıca ön radyatör ızgarasında ışık şeridi, yeni tasarım kayar sinyalli ve animasyon özelliğine sahip arka LED Stop lambaları opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

2022 Volkswagen T-Roc

Yeni 2022 Volkswagen T-Roc Ascot Gri, Pirit Gümüş, Mercan Kırmızı, Petrol Mavisi ve Yarış Mavisi olmak üzere 5’i yeni 9 gövde rengi arasından tercih yapacak müşteriler, 16 ile 19 inç arasında değişen 8 farklı alüminyum alaşım jant ile otomobillerini kişiselleştirebiliyorlar.

Yeni yumuşak ön panel tasarımı ve yeni ön konsol T-Roc’un iç mekan kalitesini artırmış ve her zamankinden daha modern bir hale getirmiş. Gösterge paneliyle aynı yükseklikte konumlandırılan merkezi bilgi-eğlence sistemi ekranı, gelişmiş bir ergonomi seviyesi sunuyor. Standart olarak sunulan çok fonksiyonlu yeni deri direksiyon simidine ek olarak standart olarak bulunan bilgi ve eğlence sistemi, App-Connect ve Climatronic, dokunmatik kontroller ve “touch sliderlar” ile kumanda ediliyor.

2022 Volkswagen T-Roc

Yeni 2022 Volkswagen T-Roc’ta 8 inç boyutundaki renkli dokunmatik bilgi ve eğlence ekranı standart olarak sunuluyor. Kompakt SUV, Life donanımında 8 inç boyutunda, Style ve R-Line donanımlarında 10,25 inçe kadar çıkan dijital gösterge paneli ile sunuluyor. Kaliteli kumaş kapı döşemeleri standart olarak bulunuyor. Style ve R-Line donanım seviyelerinde ise kapı döşemeleri ve kol dayamalar deri kaplanıyor ve dikişlerle zenginleştiriliyor. Style donanım seviyesinde ArtVelours/kumaş döşeme koltukları dikkat çekiyor. R-Line ile birlikte, hem sürücü hem de ön yolcu koltukları, R logolu koltuklara dönüşüyor ve ayrıca isteğe bağlı olarak Nappa deri döşeme veya R logolu premium spor koltuklar ile birlikte alınabiliyor.

Yeni Volkswagen T-Roc, yeniden düzenlenen donanım seviyeleriyle kişisel zevklere kolay bir şekilde uyum sağlıyor. Kompakt SUV, Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de artık yeni yapılandırılan Life, Style ve R-Line olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor.

2022 Volkswagen T-Roc

Life donanım seçeneğinde; LED farlar ve LED gündüz sürüş farları, koyu kırmızı LED stop lambaları, 16 inç Chester alüminyum alaşımlı jantlar, otomatik katlanır yan aynalar, siyah tavan rayları, 8 inç dijital gösterge paneli, 8 inç renkli dokunmatik ekran, çok fonksiyonlu deri direksiyon, App-Connect, önde ve arkada çift USB girişi, dokunmatik klima ‘’Climatronic’’ ve Park Asistanı gibi zengin bir ekipman listesi standart olarak sunuluyor.

Style donanımında ise Life paketine ek olarak; LED Plus Farlar, 17 inç Johannesburg alüminyum alaşımlı jantlar, gümüş tavan rayları, ön sis farları ve statik viraj aydınlatması, karartılmış arka ve arka yan camlar, 10,25 inç dijital gösterge paneli, ısıtmalı ön koltuklar, ambiyans aydınlatma ve geri görüş kamerası standart olarak bulunuyor.

2022 Volkswagen T-Roc

R-Line donanımında ise sportif dış ve iç tasarım özellikleri vurgulanıyor. 17 inç Valencia alüminyum alaşımlı jantlar, panoramik cam tavan, egzoz formunda ilave krom çıtalar, ArtVelours/Kumaş R-Line koltuk döşemesi, çok fonksiyonlu dokunmatik, spor deri direksiyon, direksiyon üzerinde DSG Vites kumandaları, paslanmaz çelik pedallar, R-Line logolu marşpiye kaplamaları benzersiz ve çarpıcı sportif detaylar arasında yer alıyor.

Yeni 2022 Volkswagen T-Roc Style ve R-Line donanım seviyelerinde “Black Style” tasarım paketi de tercih edilebiliyor. Bu paket ile birlikte dış tasarımda ve içeride uygulanan siyah tasarım öğeleri otomobile daha zarif ve sportif bir görünüm sağlıyor.

Yeni 2022 Volkswagen T-Roc Fiyat Listesi

2022 Volkswagen T-Roc fiyat listesi

Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Life 644.400 TL (ÖTV’siz 302.295 TL)

Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Style 706.700 TL (ÖTV’siz 331.626 TL)

Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line 773.000 TL (ÖTV’siz 362.841 TL)

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir