1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Volkswagen Tiguan Allspace; Makyajlı Versiyon Türkiye’de Satışa Sunuldu

2021 Volkswagen Tiguan Allspace; Makyajlı Versiyon Türkiye’de Satışa Sunuldu

Volkswagen Tiguan’ın dünya genelindeki satışlarının yarısından fazlasını oluşturan 7 kişilik versiyonu Tiguan Allspace, makyajlı versiyonu ile Türkiye’de satışa sunuldu.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

Volkswagen Tiguan Allspace; Makyajlı Versiyon Türkiye’de Satışa Sunuldu

Volkswagen’in SUV modeli Tiguan’ın, “Long Wheel Base” (LWB) versiyonu olan Allspace makyajlı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. 2017’deki lansmanından bu yana dünya genelinde 1.5 milyon adetlik bir satış rakamına ulaşan Volkswagen Tiguan Allspace’in, dünya genelinde satılan tüm Tiguan‘ların yarısından fazlasını oluşturduğu bildirildi.

2022 Volkswagen Tiguan Allspace

Yapılan açıklamaya göre, Volkswagen Tiguan Allspace, ilk defa sunulan Oryx Beyaz, Petrol Mavisi ve Mercan Kırmızı gibi yeni seçenekler de dahil olmak üzere sekiz farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor. Volkswagen Tiguan Allspace’in donanım paketleri de makyaj ile birlikte yeniden düzenlendi. Life, Elegance ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde satışa sunulan otomobil, iç mekanında Tiguan’ın 5 kişilik versiyonu ile benzer bir görünüme kavuştu.

2022 Volkswagen Tiguan Allspace

Yeni Volkswagen Tiguan Allspace’in Türkiye’deki giriş donanım seviyesi Life’ta LED ön farlar ve LED gündüz sürüş farları, hız sabitleyici “Cruise Control”, 8 inç boyutundaki renkli dokunmatik ekrana sahip bilgi ve eğlence sistemi, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, 10,25 inç boyutundaki yüksek çözünürlüklü ekrana sahip yeni nesil dijital gösterge paneli “Active Info Display”, App Connect, 3 bölgeli dokunmatik klima “Climatronic”, elektrikli açılır bagaj kapağı, otomatik katlanır yan aynalar, karartılmış arka ve arka yan camlar, gümüş tavan rayları ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar standart olarak sunuluyor.


Yeni 2023 Kia Sportage Hybrid Özellikleri Açıklandı


2022 Volkswagen Tiguan Allspace

Elegance ve R-Line donanım seviyesinde IQ. LIGHT – LED Matrix ön farlar, ön kısımda logoya uzanan dekoratif LED aydınlatma, yeni tasarım jantlar öne çıkan ekipmanlar olarak dikkat çekiyor. 30 renkli ambiyans aydınlatması iç mekanın her gün veya her yolculukta farklı görünmesini sağlıyor. Elegance donanım paketinden itibaren standart olarak sunulan kolay açılır kapanır bagaj kapağı “Easy Open/Close” sayesinde bir ayak hareketiyle bagajı açıp kapatmak mümkün. Elegance donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunulan ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı deri direksiyon ve panoramik açılır cam tavan Volkswagen Tiguan Allspace’te konfor ekipmanları olarak öne çıkıyor.

2022 Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace’in en üst donanım seviyesi, R-Line, ise maksimum düzeyde sportiflik sunuyor. Dokunmatik yüzeylere ve R-Line logosuna sahip çok fonksiyonlu spor deri direksiyon, karbon gri dekorlar, paslanmaz çelik pedallar, R-Line “Artvelours” kumaş koltuk döşemesi ve 19 inç “Valencia” alüminyum alaşım jantlar R-Line dinamizminin altını çiziyor. Opsiyonel Black Style tasarım paketi, diğer özelliklerin yanı sıra siyah renklerin hakim olduğu ön radyatör ızgarası ve ön tampon, siyah tavan rayları, siyah kaplı aynalar ve siyah cam çerçeveleri ile diğer donanım paketlerinden ayrışıyor.

2022 Volkswagen Tiguan Allspace

Araçta isteğe bağlı olarak sunulan Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist”in, yoğun trafik koşullarında ve dur-kalk trafikte aracı sürücü mühalesi olmadan ilerlettiği açıklanırken, Acil Durum Asistanı “Emergency Assist”, Proaktif Yolcu Koruma Sistemi “Proactive Passenger Protection System”, yaya algılama özelliğine sahip Ön Bölge Asistanı “Front Assist”, Adaptif Hız Sabitleyici “ACC”, Şerit Değiştirme Asistanı “Side Assist” gibi asistan sistemlerin de opsiyonel olarak sunulduğu belirtildi.


Yeni 2022 SKODA KAROQ Özellikleri Açıklandı


2022 Volkswagen Tiguan Allspace

Yedi kişiye kadar yaşam alanı ve 1.920 litreye kadar bagaj alanı sunan yeni Volkswagen Tiguan Allspace’de, turbo beslemeli direkt enjeksiyonlu TSI motor görev yapıyor. 150 PS güç üreten 1.5 litre TSI motor, Aktif Silindir Yönetimi (ACT) teknolojisiyle gelirken, gücünü 7 vitesli DSG şanzımanla tekerleklere aktarıyor.

Yeni Volkswagen Tiguan Allspace Fiyatı

2022 Volkswagen Tiguan Allspace

Yeni Tiguan Allspace 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Life 796.200 TL

Yeni Tiguan Allspace 1.5 TSI ACT 150 PS DSG Elegance 890.300 TL

Yeni Tiguan Allspace 1.5 TSI ACT 150 PS DSG R-Line 965.300 TL


https://youtu.be/Q-D5-Gnl2V0


2022 Volkswagen Tiguan Allspace

 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir