1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2022 VW Passat Limited Edition Özellikleri

2022 VW Passat Limited Edition Özellikleri

Volkswagen, Limited Edition ile Amerika Birleşik Devletleri pazarında Passat üretiminin sona erdiğini duyurdu.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2022 VW Passat Limited Edition Özellikleri

Volkswagen, Limited Edition ile Amerika Birleşik Devletleri pazarında Passat üretiminin sona erdiğini duyurdu. Almanya’da üretimin başladığı yıl dolayısıyla sadece 1973 adet üretilecek.

Passat Limited Edition, dört benzersiz renk kombinasyonuyla sunulacak ve her birinin sayısı aracın geçmişini ifade edecek. Titan Siyahı iç mekana sahip Aurora Kırmızı metalik modelleri, orijinal araç üretim kodunu temsil eden 411 adet olacak. Mauro Kahverengi iç mekana sahip Yarış Yeşili modelleri Chattanooga, Tennessee bölgesinin alan kodu için 423 numara olacak. Mauro Kahverengi iç mekana sahip Saf Beyaz modelleri 524 adet olacak ve Chattanooga Fabrikasının 24 Mayıs 2011’deki açılış tarihini ifade edecek. Sınırlı sayıda, Titan Siyahı iç mekana sahip 615 Platin Gri Metalik model üretilecek. Bu, altı nesil ithal Passat, Chattanooga’da birleştirilmiş bir nesil ve elli yıllık ABD satışları anlamına geliyor.


Yeni 2022 AUDI RS3 Özellikleri Açıklandı


Sınırlı sayıda üretilecek Passat Limited Edition versiyonunun dikkat çeken özellikleri arasında LED farlar, 15 kollu 18 inç alüminyum alaşım jantlar, siyah yan ayna kapaklarına, hafızalı elektrikli katlanır aynalar, Gelişmiş Ön Aydınlatma Sistemi. İç mekânda ise koltuk etiketlerinin bir yanına “1 of 1973” amblemi, diğer yanına ise “Chattanooga 2011” arması eklenecek. Özel versiyonda perfore Vienna deri döşeme konfor spor koltuklar, hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli yolcu koltuğu, ön koltuk ısıtma, navigasyon, Fender marka ses sistemi ve ön/arka park asistanı standart olarak sunulacak.

2022 Passat Limited Edition için istenen fiyat 30.295 $ (günümüz kuruyla yaklaşık 260.140 TL) olarak açıklandı. Aurora Kırmızı renkteki 411 örnek ise 30.690 $’dan (yaklaşık 263.531 TL) alıcı bekleyecek.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir