1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. Yeni 2023 Hyundai Palisade Özellikleri Açıklandı

Yeni 2023 Hyundai Palisade Özellikleri Açıklandı

New York Otomobil Fuarı kapsamında tanıtılan 2022 Hyundai Palisade, tasarım ve konfor kısmında yapılan güncellemelerle yoluna devam ediyor. 

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

Yeni 2023 Hyundai Palisade Özellikleri Açıklandı

Geçtiğimiz günlerde resmi ipucu görselleri paylaşılan makyajlı 2023 Hyundai Palisade resmi olarak tanıtıldı. Son yılların yükselen isimlerinden Hyundai’nin 2018 yılında ürün gamına eklediği Palisade, markasının yeni amiral gemisi olarak lanse edilmişti. Makyajlanan Palisade New York Otomobil fuarı kapsamında sahneye çıktı.

2023 Hyundai Palisade

Makyajlı Palisade’in ön tarafına baktığımızda Güney Koreli üreticinin yeni tasarım diline yaklaştığını görüyoruz. Halihazırda sert bir görüşünü olan Palisade, yeni görüntüsünde biraz daha keskin kenarlara ve çok daha büyük ve ‘lüks görünümlü’ bir ızgaraya sahip.

2023 Hyundai Palisade

Ön tarafı domine eden panjur yenilenmiş, daha köşeli bir tasarıma ve ‘parametric shield‘ adı verilen detaylara kavuşmuş. Aynı detaylara tampondaki merkez havalandırmada da yer verilmiş. Aydınlatmalar da yenilenmiş ve kaput ucundan tampona kadar uzanan gündüz LED’leri biraz daha kenara alınmış.

2023 Hyundai Palisade

Makyajlı Palisade’in arka tarafına baktığımızda büyük oranda yerini aldığı modelle aynı olduğu görülüyor. Tampon kenarlarındaki reflektörler gitmiş, yerine difüzörün üzerinde boydan boya uzanan bir ışık şeridi gelmiş. Ayrıca difüzörün ve egzoz çıkışlarının tasarımında da değişiklikler yapılmış.

Buradan “2023 BMW X7 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Açıklandı” inceleyebilirsiniz.

2023 Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade iç mekanına baktığımızda yeni direksiyon simidi, boydan boya uzanan incelmiş havalandırma menfezleri, merkezde 12 inç boyutunda multimedya ekranı ve dijital gösterge panelinde yapılan yenilikleri görüyoruz.

2023 Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade kaputunun altında ise 3.8 litrelik 291 beygir güç ve 355 Nm tork üreten V8 motor yer alıyor. Standart olarak 8 ileri otomatik şanzımanla kombine ediliyor. Palisade’de HTRAC dört tekerlekten çekiş de opsiyon olarak sunulmaya devam ediyor.

Ayrıca Palisade, sürücülerine uzaktan anahtarlık veya Blue Link uygulaması aracılığıyla aracı çalıştırma olanağı sunuyor.

Buradan “Yeni Lamborghini Huracan Tecnica Özellikleri Açıklandı” inceleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=8B8BOnKPMzs

2023 Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir