1. Anasayfa
  2. Araba Fiyatları
  3. Yeni Honda City’nin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Yeni Honda City’nin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Yeni Honda City ülkemizde iki donanım paketiyle satışa sunulacak. Bugün düzenlenen etkinlikte yeni Honda City Türkiye fiyatları açıklandı.

Abone Ol google-news

BMW Nisan 2024 Fiyat Listesi: 2024 BMW Fiyatları

Yeni Honda City’nin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Eylül ayı itibarıyla Türkiye pazarına giriş yapan yeni Honda City bugün düzenlenen etkinlikle birlikte fiyatı ve donanım özellikleri açıklandı. Elegance ve Executive olmak üzere iki farklı donanım paketiyle geliyor. Yeni Honda City boyut olarak selefine göre 113 mm uzadığı ve 53 mm genişlediği görülüyor. Uzunluğu 4.553 mm, 1.748 mm genişliğe sahip. Aracın boyu uzamasına rağmen aks mesafesi (2.589 mm) kısalmış.

Yeni Honda City'nin Türkiye Fiyatları Açıklandı

Honda City LED aydınlatma grubu (far, stop, sis) da standart donanımlar arasında. Honda City’nin her iki versiyonu da standart olarak 16 inç alaşım jantlarla geliyor. İç mekandaysa 8 inç renkli ve dokunmatik ekrana sahip multimedya sistemi bulunuyor. Söz konusu sistemde Android Auto ve Apple CarPlay desteği de mevcut. Bunun yanı sıra Honda City’nin üst paketinde hız sabitleme sistemi ile anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi özellikler sunulacak.


Yeni 2022 OPEL ASTRA Fiyatı Açıklandı


Yeni Honda City kaputun altında ise sadece 1.5 litre i-VTEC motor ve CVT şanzıman ikilisini göreceğiz. 121 beygir güç ve 145 Nm tork üreten bu motor, CVT kombinasyonuyla 10.5 saniyelik 0-100 km/s hızlanmasına ve 6.2 lt/100 km yakıt tüketiyor.

Yeni Honda City Fiyat Listesi

Yeni Honda City'nin Türkiye Fiyatları Açıklandı

  • Honda City Elegance 219.000 TL
  • Honda City Executive 229.000 TL

https://www.youtube.com/watch?v=eVEk5jcljXA&t=330s


 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir