1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Çinli Otomobil Üreticisi Türkiye’de Batarya Üretecek!

Çinli Otomobil Üreticisi Türkiye’de Batarya Üretecek!

Skywell Türkiye, enerji depolama teknolojisinin avantajlarına odaklanarak hem ülke içinde hem de uluslararası arenada öncü bir rol oynamayı hedefliyor.

Abone Ol google-news

Toyota Tüm Zamanların En Yüksek Kârını Açıkladı

Çinli Otomobil Üreticisi Türkiye'de Batarya Üretecek!

Çinli Otomobil Üreticisi Türkiye’de Batarya Üretecek!

Elektrikli araçlar ve enerji depolama sistemleri, dünya genelinde giderek daha fazla önem kazanıyor. Öncü firmaların enerji depolama sistemleri, enerji ihtiyacını karşılamak ve enerji verimliliğini artırmak için büyük bir potansiyele sahip. Enerji depolama sistemleri gelecekteki enerji ihtiyaçlarına yönelik büyük önem taşıyor. Skywell’in Türkiye’de gerçekleştireceği batarya ve enerji depolama sistemi yatırımı, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da geleceğin enerji ihtiyaçlarına çözüm sunma hedefine yönelik bir adım olarak dikkat çekiyor.

Çinli Otomobil Üreticisi Türkiye'de Batarya Üretecek!

Ulu Motor ile Çin’in en büyük teknoloji firmalarından Skywell’in üreticisi Skyworth, Türkiye’de Batarya Geliştirme ve Üretim fabrikası açmak üzere geçtiğimiz günlerde anlaşmaya varmıştı. Anlaşmaya göre 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 800 + 4C mimariye sahip batarya üretim fabrikası açılacak. Bu bataryalar ile şarj gücü 120kw’den 480kw’ye yükselecek, bu da 8 dakikada yüzde 0 ile 80 doluluğa ulaşmasını sağlayacak.

Çinli Premium Elektrikli SUV Voyah Free Fiyatı ve Özellikleri

Skywell Türkiye CEO’su Mahmut Ulubaş, “Otomotiv pazarının dönüşümünde oldukça önemli bir unsur olan bataryayı Türkiye’de üretmek için oldukça heyecanlıyız. 2024 yılının ilk çeyreğine kadar açılacak batarya fabrikamız için artık geri sayıma başladık. Günümüzde enerji depolama sistemleri de oldukça kritik bir öneme sahip oldu. Depolama sistemleri, yenilenebilir enerjiye destek olmanın ötesinde kullanıcı ve şebekeye hayati katkılar sunuyor. Ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacak bu çalışmalarımızda yenilenebilir enerjinin artmasıyla sürdürülebilir bir geleceğe ulaşmamızın da hızlanacağını öngörüyoruz.

Elektrikli Araba İncelemesi

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir