1. Anasayfa
  2. Fiat
  3. Fiat Artık Gri Renkli Otomobil Üretmeyecek!

Fiat Artık Gri Renkli Otomobil Üretmeyecek!

İtalyan otomobil devi Fiat, dikkat çeken bir karara imza attı. Yapılan açıklamada, bundan sonra gri renkli otomobil üretmeyeceğini duyurdu.

Abone Ol google-news

Toyota Tüm Zamanların En Yüksek Kârını Açıkladı

Fiat Artık Gri Renkli Otomobil Üretmeyecek

Fiat Artık Gri Renkli Otomobil Üretmeyecek!

Türkiye’de en çok tercih edilen otomotiv markalarının başında gelen Fiat, radikal bir karar aldığını açıkladı. Şirket CEO’su Olivier Francois tarafından yapılan açıklamalarda, Fiat’ın artık gri renkten vazgeçtiği belirtildi. Fiat otomobiller, bundan sonra gri renkli olmayacaklar. Bu karar, Türkiye’de üretilen Egea’yı da etkileyecektir.

2024 Toyota C-HR: Türkiye’de Üretilen İlk Şarj Edilebilir Hibrit Otomobil

Fiat, İtalya menşeli bir marka, bu ülke, genel olarak deniz, kum, güneş ve rengarenk sokaklarıyla bilinir. İşte otomotiv markası da tam olarak bundan yola çıkarak böyle bir karar aldı. Böyle bir kararın ilk kez Fiat tarafından alındığını açıklayan yetkililer, İtalya’nın Fiat otomobiller için çok fazla ilham veren renklere sahip olduğunu belirtiyorlar.

Fiat Artık Gri Renkli Otomobil Üretmeyecek

Fiat CEO’su ve Stellantis pazarlama direktörü Olivier Francois konuyla ilgili açıklamasında “Kuralları çiğnedik: Bu zorlu ve yıkıcı adım, Fiat’ın neşe, renk ve iyimserlik markası olarak liderliğini daha da pekiştirmeyi amaçlıyor. İtalya renklerin ülkesidir ve biz insanlara iyimserlik ve pozitiflikle yaşamaları için ilham vermek istiyoruz.

Run Flat Lastikler Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Fiat, 4 Temmuz’da bir etkinlik gerçekleştirecek ve bir süredir gündemde olan 600 serisini tanıtacak. Şirket, Fiat 600’ün bu yeni kararda misyon yüklenici olduğunu söylüyor. Buradan, Fiat 600’de gri renk seçeneği bulunmayacağını söylemek mümkün. Sonraki aşamada da 500, Panda ve Egea modellerinde gri renk seçeneğinin kaldırıldığına şahitlik edeceğiz. Böylelikle Fiat için yeni bir dönem başlamış olacak.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir