1. Anasayfa
  2. Citroen
  3. Citroen My Ami Buggy Saatler İçinde Tükendi!

Citroen My Ami Buggy Saatler İçinde Tükendi!

Citroen’in 20 Haziran Salı günü saat 11:00’den itibaren online olarak satışa sunduğu ‘My Ami Buggy’ saatler içinde tükendi.

Abone Ol google-news

Nisan Ayında En Çok Satan Arabalar ve 2 Yıl Sonra Düşüş!

Citroen My Ami Buggy

Citroen My Ami Buggy Saatler İçinde Tükendi!

Citroen’in yeni sınırlı sayıda üretilen “My Ami Buggy” modeli 20 Haziran Salı günü saat 11:00’den itibaren 8 ülkede online satışa çıktı. Satış sitesine 20.000’den fazla ziyaret yapıldı ve online satışa yönelik yeni My Ami Buggy serisinin (800 adet) satışı 10 saatte tamamlandı.

800 adet My Ami Buggy Fransa, İtalya, İspanya, Belçika, Portekiz, Birleşik Krallık, Lüksemburg ve Yunanistan’da satışa çıktı. Satışa sunulan 1000 adetten kalan 200 adet ise, Türkiye, Fas ve Fransa’nın denizaşırı departmanları ve bölgelerindeki perakende satış noktalarında satılacak.

Fransa’da 430 adet Yeni My Ami Buggy, 2 saatin biraz üzerinde satıldı. Belçika’da, 65 adet My Ami Buggy’nin satılması sadece 9 dakika sürdü.

Avrupa’da En Çok Otomobil Satılan Ülkeler Belli Oldu

İspanya’da bir müşteri, tüm dijital satın alma sürecini en hızlı tamamlayan müşteri olma rekorunu elinde tutuyor. My Ami Buggy’sini satın alması 1 dakika 10 saniye sürdü. Geçen yıla göre 1 dakika 43 saniye farkla rekor kırılmış oldu. Haziran 2022’de en hızlı müşterinin Ami’nin özel sürümünü seçmesi, siparişi onaylaması, teslimat yöntemini seçmesi ve ödeme yapması 2 dakika 53 saniye sürdü.

Teslimatları Eylül ayında başlayacak olan Yeni My Ami Buggy’nin fiyatları 7790 euro ile 10450 euro arasında değişiyor.

Citroen My Ami Buggy

Yeni My Ami Buggy, kapılarının olmaması, açılır tavanı ve haki rengiyle öne çıkıyor. 14 inçlik delikli-altın renkli jantları ve özel siyah dekoratif kapakları kapsayan tekerlekleri üzerinde güvenli bir şekilde yükselen My Ami Buggy’de ilk fark edilen nokta yeni haki yeşil rengi oluyor.

Yüzde 100 elektrikli My Ami Buggy, 45 km/s hızlara ulaşabiliyor. My Ami Buggy tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menziline ulaşabiliyor. Bu da, doğa içindeki sürüşler için gerekli menzili sağlıyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya, araç zeminine gizlenmiş durumda ve yolcu tarafı kapı eşinde bulunan kablo ile kolaylıkla şarj edilebiliyor. 220 Volt standart prizde tam şarj için 3 saat yeterli oluyor. Yeni My Ami Buggy’yi şarj etmek için yolcu kapısının içinde bulunan entegre kabloyu, standart bir prize (220 V), tıpkı bir akıllı telefon veya dizüstü bilgisayar gibi takmak yeterli oluyor. Sadece 3 saat içinde yüzde 100 şarj olabilen My Ami Buggy ile özel şarj istasyonu ihtiyacı da son buluyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir