1. Anasayfa
  2. Haber
  3. Volkswagen, 2026’da Tanıtılacak Uygun Fiyatlı SUV’sinin İlk Görüntüsünü Paylaştı

Volkswagen, 2026’da Tanıtılacak Uygun Fiyatlı SUV’sinin İlk Görüntüsünü Paylaştı

Volkswagen, Mart ayında ID.2 konsept aracını duyurduktan sonra şimdi de 2026’da piyasaya sürülecek uygun fiyatlı SUV modelinin ilk tanıtım resmini yayınladı. Detaylar haberimizde!

Abone Ol google-news

Toyota Tüm Zamanların En Yüksek Kârını Açıkladı

Volkswagen, Uygun Fiyatlı SUV'sinin İlk Görüntüsü

Volkswagen, Uygun Fiyatlı SUV’sinin İlk Görüntüsünü Paylaştı

Volkswagen, elektrikli araç ürün gamını genişleterek mart ayında ID.2 konsept aracını duyurmuş ve şimdi de uygun fiyatlı SUV modelini ilk kez tanıttı. Şirket, aracın ismini henüz açıklamasa da, ID.2 platformunu temel aldığını belirtti.

Tanıtım resminde aracın silüeti görülüyor ve dikkat çeken özellikler arasında yuvarlak olmayan, hafif köşeli çamurluklar bulunuyor. Eğimli ön cam ve tavan çizgisi, araca sportif bir coupe tarzı görünüm kazandırıyor. Ayrıca, resimdeki en dikkat çekici detay, ID.Buzz modelinde de bulunan üç çizgiye sahip C sütunu.

SWM G01F ve G01’in Fiyatları ve Özellikleri Açıklandı

Araçla ilgili ön ve arka detaylar henüz açıklanmasa da, ID.2 konseptine benzer özelliklere sahip olması bekleniyor. Giriş seviyesinde konumlandırılacak olan araç, önden çekişli tek bir motora sahip olacak. Aracın bataryaları ise 38 kWh ve 58 kWh kapasitelerine sahip olacak, bu da otomobile 450 km’ye kadar bir menzil sağlayacak.

Volkswagen, ID.2 gibi yeni kompakt SUV modelini 2026’da satışa sunmayı planlıyor ve başlangıç fiyatlarını 25 bin euro olarak belirlemeyi hedefliyor

DS Automobiles DS 4 Esprit de Voyage BlueHDi Otomatik

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir