1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. Yeni BMW 4 Serisi Coupe ve Cabrio Satışa Sunuldu

Yeni BMW 4 Serisi Coupe ve Cabrio Satışa Sunuldu

Yenilenen BMW 4 Serisi Coupé, Türkiye pazarında özel olarak sunulan 1.6 litrelik motor seçeneğiyle 3.576.000TL’den, Yeni BMW 430i xDrive Cabrio modeli ise 5.413.700 TL’den başlayan fiyatlarla müşterilere sunuluyor.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

Yeni 2024 BMW 4 Serisi Coupe ve Cabrio Satışa Sunuldu

BMW 4 Serisi Coupé motor gücü
BMW’nin Coupé ve Cabrio segmentindeki en popüler modelleri olan 2024 BMW 4 Serisi Coupé ve Cabrio, heyecan verici yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Yeni BMW 4 Serisi Coupé’de, BMW 420i için M Sport ve Edition M Sport olmak üzere iki tasarım paketi seçeneği bulunurken, BMW 430i xDrive Coupé modeli M Sport tasarım paketiyle sunuluyor.

Yenilenen dış tasarımda, mat renkli Böbrek Izgarası ve ön tampona eklenen yeni hava girişleri dikkat çekiyor. Yeni gündüz farları ve Adaptif LED teknolojisine sahip ön aydınlatma grubu, aracın sportif ve şık görünümünü tamamlıyor. Ayrıca, BMW M4 CSL’den ilham alınan göz alıcı Laserlight tasarımlı arka farlar da dış tasarımı güçlendiriyor.

2024 BMW 4 Serisi motor gücü

İç mekanda, 2024 BMW 4 Serisi Coupé ve Cabrio modellerinde güncellenmiş bir iç tasarım bulunuyor. Yeni üç kollu, sportif ve fonksiyonel direksiyon ile birlikte, vites değiştirme kulakçıkları da daha ergonomik bir şekilde tasarlanmıştır.

(2024 BMW 5 Serisi Touring özellikleri için tıklayın.)

Kabin içindeki fiziksel düğmelerin sayısı BMW Kavisli Ekran sayesinde azaltılarak daha modern bir görünüm elde edilmiştir. Ayrıca, klima menfezleri, iklimlendirme kontrol sistemi ve koltuk ısıtma gibi özellikler de BMW Kavisli Ekran üzerinden kontrol edilebilmektedir. 2024 BMW 4 Serisi Coupé ve Cabrio modelleri, QuickSelect arayüzlü BMW İşletim Sistemi 8.5’e sahip Kavisli Ekran ile donatılmıştır, bu da kullanıcıların tek bir tuşla birçok özelliğe erişmesini sağlıyor.

BMW 4 Serisi Coupé fiyatı 2024

Yeni 2024 BMW 4 Serisi Coupé, Türkiye’deki otomobil tutkunları için heyecan verici bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 1.6 litrelik dört silindirli turbo beslemeli motoruyla öne çıkan Yeni BMW 420i Coupé, Türkiye pazarı için özel olarak tasarlanmıştır ve 170 beygir güç üretmektedir. Arkadan itişli çekiş yapısı sayesinde maksimum sürüş keyfi ve güvenliği sağlayan bu model, 0’dan 100 km/s hıza sadece 8,2 saniyede ulaşmaktadır. Gücünü 8 ileri Steptronic şanzıman aracılığıyla ileten Yeni BMW 420i Coupé, performans ve konforu bir arada sunmaktadır.

BMW 4 Serisi Coupé

Yeni BMW 420i Coupé’de bir dizi gelişmiş özellik standart olarak sunulmaktadır. Bunlar arasında Park Asistanı, Sürüş Asistanı, Otomatik Uzun Far Fonksiyonu, Konfor Erişim Sistemi, CraftedClarity Cam Uygulaması ile lüks iç tasarım, BMW Live Cockpit Plus, Güneş Korumalı Arka Camlar, Stop&Go Fonksiyonlu Adaptif Cruise Control, Elektrikli Ön Koltuklar ve Hafıza Fonksiyonlu Sürücü Koltuğu, Ön Koltuklarda Bel Desteği, Elektrikli Açılır Cam Tavan, Isıtmalı Ön Koltuklar, Otomatik Açılır Bagaj Kapağı, Kablosuz Şarj Haznesi ve Spor Ön Koltuklar bulunmaktadır. Ayrıca, Sürüş Asistanı Professional, Park Asistanı Plus ve Mavi/Kırmızı Kaliperli M Sport Fren Diskleri gibi opsiyonel donanımlar da sunulmaktadır.

2024 BMW 4 Serisi kokpit

Performansıyla dikkat çeken Yeni BMW 420i Coupé, WLTP verilerine göre 7,4 lt / 100 km yakıt tüketim değeriyle de ekonomik bir seçenek sunmaktadır. Özel sipariş üzerine müşterilere sunulan 2 litre motor hacmine sahip Yeni BMW 430i xDrive Coupé modeli ise 7,7 – 6,9 lt / 100 km yakıt tüketimiyle dikkat çekmektedir. Bu model, dört çeker sürüş mimarisiyle 245 beygir gücünü harmanlayarak 0-100 km/s hızlanmasını sadece 5,7 saniyede tamamlamaktadır.

BMW 4 Serisi Cabrio motor gücü

Yeni 2024 BMW 4 Serisi Cabrio, işlevsel ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Otomobilin öne çıkan özelliklerinden biri, sürüş keyfini artıran ve konforu ön planda tutan tavan tasarımıdır. Hard top otomobilin sürüş rijitliğiyle kumaş tavanın konforunu bir araya getirerek kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunar. Ayrıca, hafif kumaşlı tavanı ve mekanizması, otomobilin aerodinamiğine katkıda bulunurken, yol ve rüzgar sesini önemli ölçüde azaltır. Hızlı bir şekilde sadece 18 saniyede 50 km/s hızla açılıp kapanabiliyor.

BMW 4 Serisi Cabrio tüketimi

Yeni BMW 430i xDrive Cabrio modelinde ise bir dizi gelişmiş donanım standart olarak sunulmaktadır. Bunlar arasında Park Asistanı, Sürüş Asistanı Professional, BMW Live Cockpit Professional, Adaptif LED Farlar, Konfor Erişim Sistemi ve CraftedClarity Cam Uygulaması gibi özellikler bulunmaktadır. Ayrıca opsiyonel olarak sunulan donanımlar arasında ise 360 derece park imkanı sunan Park Asistanı Plus ve özel olarak tasarlanmış fren diskleri gibi seçenekler yer almaktadır.

BMW 4 Serisi Cabrio 2024

Yeni 2024 BMW 4 Serisi Cabrio, Türkiye’de 2 litre turbo beslemeli ve dört tekerlekten çekiş özelliğine sahip modelle satışa sunulmaktadır. Yeni BMW 430i xDrive Cabrio, 245 beygir güç ve 400 Nm tork değerleriyle güçlü bir performans sunar. Otomobil, 0-100 km/s hızlanmasını sadece 6,3 saniyede tamamlıyor.

BMW 4 Serisi Cabrio 2024 fiyatı

2024 BMW 4 Serisi kabin

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir