1. Anasayfa
  2. Hyundai
  3. 2024 Hyundai Tucson N Line Ortaya Çıktı

2024 Hyundai Tucson N Line Ortaya Çıktı

Hyundai’nin N departmanının özel dokunuşuyla sunulan Tucson N Line modeli, kapsamlı bir makyajdan geçerek kullanıcılarına yeniden tanıtılıyor.

Abone Ol google-news

2024 Fiat Egea Fiyatı, Özellikleri ve Donanım Paketleri

otomobilir yeni hyundai tucson n lien

2024 Hyundai Tucson N Line Ortaya Çıktı

Hyundai Avrupa tarafından önceden yayınlanan görsellere ek olarak, aracın detaylı çekilmiş yeni fotoğrafları da ortaya çıktı. Bu fotoğraflar, önemli değişikliklere ev sahipliği yapan ön ızgara deseni, düşük donanım paketlerindeki far takımı ve ön tamponun yeni tasarımı gibi detayları gözler önüne seriyor.

otomobilir 2024 tucson n line

Tucson N Line, etkileyici 19 inç çapındaki jantlarıyla dikkat çekiyor. Aracın arka tasarımı, mevcut Tucson modelinden ayırt edilebilir olsa da, yeni tasarlanmış reflektörlerle birlikte geldiği gözlemleniyor. Ayrıca, arka tamponun kristal tasarımından vazgeçilerek yeni bir stil benimseme kararı alınmış.

Yeni SsangYong Torres EVX’in Dikkat Çeken Özellikleri

otomobilir 2024 hyundai tucson

İç mekanda, daha fazla kullanıcı dostu düğme ve kontrole yer verilmiş. Vites selektörünün orta konsoldan kaldırılması ve direksiyonun arkasına konumlandırılması, Hyundai’nin diğer modellerinden tanıdık bir tasarım anlayışını yansıtıyor.

otomobilir 2024 hyundai tucson n line iç

Elektrikli modellerde olduğu gibi, Tucson’un direksiyon göbeğinde markanın logosu, mors alfabesindeki H harfiyle değiştirilmiş. Hyundai, ses yalıtımında çift katmanlı camlar ve sütunlardaki dolgularla bir adım öne çıkarak aracın iç mekanını daha sessiz hale getiriyor. Gelişmiş süspansiyon sistemi, kabinin konforunu artırarak sınıfında birinciliği hedefliyor.

Sıfır Araba Fiyatları

otomobilir yeni tucson n line

otomobilir tucson nline

tucson n line otomobilir

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir