1. Anasayfa
  2. Volkswagen
  3. 2024 Volkswagen Tiguan Fiyatı Açıklandı

2024 Volkswagen Tiguan Fiyatı Açıklandı

Volkswagen, 2024 model Tiguan’ı Türkiye pazarına sunuyor. Yenilenen tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve artan konforuyla dikkat çeken bu SUV, otomobil tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Abone Ol google-news

Çin’de Satılacak Sedan Volkswagen Passat B9 Tanıtıldı

Fiyat ve Versiyonlar: Yeni Volkswagen Tiguan

2024 Volkswagen Tiguan, üç farklı versiyonla sunulmaktadır: Life, Elegance ve R-Line. Türkiye’deki fiyatları ise 2.035.000 TL ile 2.570.000 TL arasında değişmektedir. Peki, bu versiyonlar neler sunuyor?

Tasarım ve Teknoloji: Yeni Tiguan’ın Özellikleri

Yeni Tiguan, MQB Evo platformu üzerine inşa edilmiş ve daha düşük hava direncine sahip bir gövde tasarımıyla karşımıza çıkıyor. Farlar ince bir panjur ile birbirine bağlanmış ve üst paketlerde opsiyonel olarak IQ.LIGHT HD Matrix teknolojisiyle satın alınabilen özelliklerle donatılmış.

2024 Volkswagen Tiguan İncelemesi

Geniş İç Mekan ve Pratiklik: Tiguan’ın İç Tasarımı

Yeni Tiguan‘ın iç mekanı, kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Fiziksel düğmelere geri dönüş yapılmış ve büyük bir multimedya ekranı orta konsolda yer alırken dijital gösterge paneli göze çarpıyor. Bagaj hacmi artırılmış ve arka koltuklar katlanabilir hale getirilmiş, böylece kullanıcılar için daha fazla depolama alanı sunuyor.

2024 Volkswagen Tiguan Fiyatı Açıklandı

Performans ve Verimlilik: Yeni Tiguan Motor Seçenekleri

Türkiye’de sunulan yeni Tiguan, 150 beygirlik 1.5 litre eTSI turbo benzinli motorla donatılmış. Bu motor, 48V hafif hibrit sistemiyle entegre edilmiş olup daha düşük yakıt tüketimi ve artırılmış performans sağlıyor.

(Yeni Alfa Romeo Milano’nun Teknik Özellikleri)

2024 Volkswagen Tiguan Fiyatı Açıklandı

Güvenlik ve Konfor: Yeni Tiguan’ın Donanımı

Yeni Tiguan, güvenlik ve konfor odaklı birçok donanım özelliği sunmaktadır. IQ.Light HD Matrix farlar, panoramik açılır cam tavan, adaptif hız sabitleyici ve akıllı park asistanı gibi özelliklerle donatılmış. Bu özellikler, sürücülere güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

2024 VW Tiguan Fiyatları

Volkswagen Tiguan fiyat listesi
VersiyonFiyat
Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Life2.035.000 TL
Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG Elegance2.390.000 TL
Yeni Tiguan 1.5 eTSI ACT 150 PS DSG R-Line2.570.000 TL

2024 Volkswagen Tiguan Fiyatı Açıklandı

2024 Volkswagen Tiguan

2024 Volkswagen Tiguan, yenilenen tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve artan konforuyla dikkat çekiyor. Türkiye’de sunulan farklı versiyonları ve donanım seçenekleri ile her türlü ihtiyaca cevap veren bu SUV, otomobil tutkunlarının beklentilerini karşılamak için tasarlanmıştır.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir