1. Anasayfa
  2. Mercedes-Benz
  3. 2019 Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

2019 Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Mercedes-Benz markasının yeni SUV modeli olan 2019 Mercedes-Benz GLC satışa çıktı. Ülkemizde GLC 200, GLC 220 d 4MATIC ve GLC 300 d 4MATIC versiyonlarıyla satışa çıkan aracın fiyat olarak 508 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı açıklandı.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2019 Mercedes-Benz GLC Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Dış tasarım olarak selefine göre keskin ızgaralarıyla daha sportif ve agresif bir görünüme sahip. Aracın ön tarafından arka tarafına doğru uzanan krom detaylar bulunuyor. Yenilenen LED farlar ve güçlü kontürlere sahip çift kanatlı elmas formlu ön panjur modern bir görünüm sunuyor. Ayrıca boyutları 17ile 19 inç arasında farklılık gösteren yeni jantlar tercih edilebiliyor.

Kabin kısmında ise geniş dokunmatik ekranlar ve bu ekranlarda sunulan yeni nesil MBUX – Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi ile bilgi ve eğlence sistemi, arttırılmış gerçeklik özelliğine sahip navigasyon, tuş veya “Hey Mercedes!” anahtar sözcüğü ile etkinleştirilebilen akıllı sesli komut sistemi, bağlanabilirlik özellikleri ve kullanıcı dostu arayüz kullanıcılara sunuluyor.

Yeni 2019 Mercedes-Benz GLC sürüş destek sistemleri arasında bulunan “DISTRONIC” geliştirildi. Aktif Takip Sistemi, Aktif Direksiyon Sistemi ve Aktif Fren Sistemi aracın sürüşü esnasında gerektiğinde aracın virajlara veya kavşağa gireceği esnada hızını otomatik olarak ayarlıyor. Aktif Direksiyon Sistemi  aracın şerit değiştirmesini ve şeritte kalmasını sağlıyor. Aktif Fren Sistemi ise sürücünün trafikte çarpma riskini ortadan kaldırmak için gerektiği zaman fren yapıyor.

2019 Mercedes-Benz GLC 220 2.0 litrelik benzinli motor versiyonu 197 beygir güç üretiyor. 9G-TRONIC otomatik şanzıman ile kombine edilen benzinli motor maksimum olarak 217 km/s hıza ulaşıyor.

2Benz GLC 220 d 4MATIC ise 2.0 litrelik dizel motora sahip. Bu motor 194 beygir güç üretiyor. Bu model 9G-TRONIC otomatik şanzıman ile kombine ediliyor, maksimum hızı 215 km/s’ye ulaşıyor. Fiyatı 586 bin 400 TL olarak açıklanmış.

2019 Mercedes-Benz GLC 300 d 4MATIC ise 2.0 litrelik dizel motora sahip. Bu motor ise 245 beygir güç üretiyor.  Bu model 9G-TRONIC otomatik şanzıman ile kombine ediliyor, çıktığı maksimum hız 234 km/s. Bu versiyonun ayrıca bir de coupe versiyonu mevcut.

2022 Mercedes-Benz CLS Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir