1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Volkswagen Golf Ortaya Çıktı

2020 Volkswagen Golf Ortaya Çıktı

2020 Volkswagen Golf’ün GTE versiyonu neredeyse tamamen kamuflajsız olarak casus kameralara yakalandı.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2020 Volkswagen Golf Ortaya Çıktı

Yeni jenerasyon Volkswagen Golf’ün GTE versiyonu neredeyse tamamen kamuflajsız olarak casus kameralara yakalandı. Standart modelden farklı olarak sol çamurlukta yer alan  şarj noktası prototip, üretime yakın görünüyor.

Farların etrafına, sadece ızgara, sis farları ve arka tampondaki şekilleri gizlemek için sadece ince siyah bant bantlarının uygulandığı görülüyor. Ancak yeni jenerasyonun tasarımı gizlemek içi yeterli değil.

Burada görülen GTE modeli, sol ön çamurluktaki şarj portu, özel tekerlekler ve muhtemelen ızgara, farlar ve arka tampondaki bazı mavi vurgular sayesinde kendisini diğer Golf çeşitlerinden ayıracak.

Yeni jenerasyonun kaputunun altında ise hem ekonomik hem de çevreci olarak  1.4 litre TSI benzinli motor ile bir elektrikli motor eşlenerek 204 beygir güç ve 350 Nm tork üretecek. 0-100 km/s hızlanma süresi 7.6 saniyede tamamlıyor.

Kabin kısmında ise çift ekran düzeni ile gelen yeni jenerasyon Golf modelinin, fiziksel tuş sayısını büyük ölçüde azaltacak. Küçülen vites topuzu ve teknolojik bir kabin sunulması bekleniyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir