1. Anasayfa
  2. Cadillac
  3. 2020 Cadillac XT6 Teknik Özellikleri Açıklandı

2020 Cadillac XT6 Teknik Özellikleri Açıklandı

Yeni XT6, önden çekişli ve normalde 310 beygir gücünde bir V6 motorla gelen Premium Luxury modeli için 52.695 dolardan başlıyor.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2020 Cadillac XT6 Teknik Özellikleri Açıklandı

Yepyeni 2020 Cadillac XT6 ile GM’in lüks bölümü nihayet 2 sıra XT5 ile 3 sıra Escalade SUV arasındaki boşluğu kapattı. GMC Acadia ile aynı mimari yapı üzerine inşa edilmiş olan bu yeni araç, bol miktarda görsel ve dinamik farklılaşma sunan iki farklı trim seviyesine sahip önden ve dört tekerlekten çekişli (AWD) modellerde sunulmaktadır.

2020 Cadillac XT6’da sunulan iki ana trim seviyesi Premium Luxury ve Sport. Birincisi, daha aydınlık, lüks odaklı malzemeler ve yumuşak bir sürüş ile lüks için daha geleneksel bir yaklaşım vurguluyor. İkincisi ise daha sportif görünüm ve taşıma üzerinde yoğunlaşıyor. Tamamen yeni XT6’nın bir motoru var. 3.6 litrede 310 beygir güç ve 367 Nm tork üreten motor 9 vitesli bir otomatik şanzımana eşleştirildi.

Tamamen yeni XT6, SUV benzerleri, XT4 ve XT5 geçitleriyle, kaputun ön kenarının altında yatay ön farlar ve yardımcı ön girişleri çerçeveleyen dikey LED gündüz sürüş farları ile çaprazlama SUV benzerleri ile tasarım ipuçlarını paylaşıyor. Ayrıca tampon hattının altında ilave bir giriş var. Arkada yataydan daha dikey olan L şekilli LED stop lambaları, bagaj kapağı boyunca uzanan bir krom şerit ve dikdörtgen şekilli egzoz uçlarına sahip bir difüzör bulunmakta.

İki trim seviyesi farklı uygulamalara sahip, Premium Luxury modelinde, ızgara dokusundaki, saten sonlandırma çarklarındaki ve camların etrafındaki ve sallanan paneldeki krom aksanlarla eşleşen parlak elemanlar ile parlak Galvano ızgarası çevreliyor. Spor modellerinde siyah gözenekli bir ızgara örgüsünün yanı sıra arka lambalarda renkli nötr yoğunluklu merceklerle birlikte daha koyu gövde ve pencere pervazları bulunur.

2020 Cadillac XT6’nın kabini, iklim kontrol menfezleri, kısa bir çizgi görünümüne sahip. Analog göstergeler gösterge grubuna hükmederken, geniş bir dokunmatik ekran, göstergenin ortasına kolay ulaşılabilecek bir konuma yerleştirilmiş. Ekranın altında HVAC sistemi için ek kontroller var. Orta konsol, geleneksel vites değiştirme koluna ve orta gösterge ekranındaki araç sistemlerine ek erişim sağlayan, jog özelliklerine sahip yeni bir döner kumandaya sahip. Ses sistemi, seyir kontrolü ve araç verileri için direksiyon simidinde yedek kontroller de bulunmakta.

Yeni XT6, önden çekişli ve normalde 310 beygir gücünde bir V6 motorla gelen Premium Luxury modeli için 52.695 dolardan başlıyor. Dört tekerlekten çekiş isteyenlere 2.000 dolar daha pahalı. Aynı güç kaynağını kullanan Spor modeli, dört tekerlekten çekişli ve standart donanımdaki ek özelliklerle birlikte gelenin fiyatı 57.095 dolar.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir