1. Anasayfa
  2. Hyundai
  3. 2020 Hyundai Veloster N Özellikleri ve Fiyatı

2020 Hyundai Veloster N Özellikleri ve Fiyatı

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, Veloster N modeli 2020 model yılı yenilendi.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2020 Hyundai Veloster N Özellikleri ve Fiyatı

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, Veloster N modeli 2020 model yılı yenilendi. 8 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman sunan Veloster N modeli tanıtıldı. 8 ileri DCT (N DCT), ıslak kavramalı şanzıman sistemi yakında i30 N ve i30 Fastback N modellerinde de yer alacak.

2020 Hyundai Veloster N iç mekanda 8 inç büyüklüğünde yeni bilgi – eğlence ekranına sahip. Yenilenen donanımlar arasında ayrıca güçlü bir JBL ses sistemi de sunuluyor. Alcantara kaplı yeni spor koltuklar opsiyonel olarak tercih edilebilecek. Standart koltuklardan 2 kg daha hafif. Hyundai SmartSense adı verilen güvenlik paketi dahilindeki sürüş asistan teknolojilerine de sahip.

Hyundai’nin yeni ıslak kavrama şanzımanında ayrıca N Power Shift (NPS) ve N Track Sense Shift (NTS) adı verilen özellikler de bulunuyor. N Power Shift (NPS) güçlü ve ani hızlanmalarda tekerleklere maksimum güç göndermek için vites geçişlerinin mükemmel zamanlamayla yapılmasını sağlıyor. ve N Track Sense Shift (NTS) ise hangi yol durumunun dinamik bir sürüş için en uygun olduğuna karar vererek vites geçişlerini bu kapsam doğrultusunda ayarlıyor.

2020 Hyundai Veloster N kaputunun altında dört silindirli 2.0 litre turbo motor yer alıyor. Standart versiyonda 250 beygir güç üreten ünite Performans donanımında ise 270 beygir güç üretiyor. Tork değeri ise 377 Nm tork’a çıkarılmış. Bu da yeni ıslak kavramalı DCT’nin, turboşarjın 20 saniye boyunca motora azami basınç uygulamasını sağlayan ve şanzıman tepkisini maksimuma çeken “N Grin Shift” (NGS) özelliğiyle sağlanmış. Yeni Hyundai Veloster N 0-100 km/s hızlanma süresi 5.6 saniye sürüyor.

Fiyat bilgileri henüz paylaşılmayan 2020 Hyundai Veloster N modeli Güney Kore’de ilk teslimatların nisan ayı bitmeden başlaması bekleniyor.

2019 Hyundai i30 N Performance 2.0 T-GDI Özellikleri

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

“2020 Hyundai Veloster N Özellikleri ve Fiyatı” için bir yorum

  1. AnnaSmirnova dedi ki:

    3 kapısı olan bir araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir