1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Smart EQ ForTwo ve EQ ForFour Detayları Belli Oldu

2020 Smart EQ ForTwo ve EQ ForFour Detayları Belli Oldu

Yeni Smart EQ ForTwo ve EQ ForFour. Smart geçtiğimiz Mayıs ayında içten yanmalı motora veda etti ve elektrikli araç dünyasına giriş yaptı.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2020 Smart EQ ForTwo ve EQ ForFour Detayları Belli Oldu

Satışları istediği şekilde gitmeyen Smart Geely ile %50 – %50 ortalığa giren Daimler, 2020 Smart EQ ForTwo ve EQ ForFour modellerini de makyajladı. Dış tasarım olarak büyük değişiklikler mevcut değil. Opsiyonel LED farlara ve kaputunun alt kısmına taşınan Smart logosunun artık görülmediği yeni bir ön ızgaraya sahip. Markanın arka tarafında ön tarafa göre biraz daha fazla değişim mevcut. Arka LED farlarında önemli güncellemeler sunan makyajlı kasa, artık kare şeklinde farlara sahip.

İç mekanda kokpit tasarımı ise köklü bir değişim geçirmiş. Bir diğer büyük revizyon ise güncellenen bir kullanıcı arayüzüne ve 8 inçlik dokunmatik ekrana sahip yeni jenerasyon bilgi eğlence sistemi olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca genişletilmiş saklama alanları da kullanıcılara yeterli olacaktır.

Motor olarak selefi ile aynı motor olduğu görülüyor. 82 beygir güç üreten ve 160 Nm tork üreten elektrikli motor yer alıyor. Bu motor Smart ForTwo’nun 0-100 km/s hızlanma süresi 11.6 saniye sürüyor. 2020 Smart EQ ForTwo Cabrio’da 11.9 saniye ForFour modelinde ise 12.7 saniye sürüyor. Üç modelde yüksek hız standart olarak 130 km/s olarak ayarlanmış. 17.6 k2h’lik lityum iyon bataryadan güç alan yeni Smart, 160 kilometre sürüş menzili sunuyor. Bataryanın tamamen şarj olması gereken süre ise 3.5 saat. Bu süreyi 40 dakikaya düşüren markanın opsiyonel olarak sunmuş olduğu şarj cihazı tercih edilebilir.

2022 Mercedes-Benz CLS Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir