1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Volkswagen California Hangi Yenilikler Geldi

2020 Volkswagen California Hangi Yenilikler Geldi

2020 Volkswagen California 6.1 yapılan yeniliklerden sonra kullanıcılarının karşına çıkacak.

Abone Ol google-news

2024 Volkswagen Tiguan Fiyatı Açıklandı

2020 Volkswagen California Hangi Yenilikler Geldi

İlk resmi gösterimi Almanya’da yapılacak. Önümüzdeki günlerde Düsseldorf Karavan Fuarında sergilenecek. Yenilikler arasında yeni LED ışıklandırma grupları, güncellenen daha büyük ızgara ve revize edilmiş tamponları kendini belli ediyor.

Volkswagen California 6.1 iki tonlu dış cephe, krom kaplama ızgara ve ön tamponda bir krom şerit sunuyor. En üst donanım olacak Ocean paketi fotoğrafları paylaşılan yeni California dış tasarım olarak krom detaylar ve çift gövde rengi makyajla birlikte gelen en temel farkı yarattığı görülmekte. En büyük değişiklikleri ise araç içerisinde görebilirsiniz. Üst paketlerde yeni bir mutfak ünitesiyle geliyor. Yeni California’nın lavabo, ocak ve buzdolabını yeni butonlar, yeni bir USB soketi ve ahşap paneller bu noktada öne çıkarılabilir.

Arka taraftaki yaşam alanını daha da özelleştirilebilir hale getirilmiş. Tercih edilen yeni çift kişilik yatak ile daha konforlu bir uyku vadediyor. Hem sürücü hem de yolcular için öncekinden çok daha fazla fonksiyon sunan  9.2 inç ekranlara ve entegre çevrimiçi bağlantıya sahip MIB3 bilgi eğlence sistemleriyle de sipariş edilebiliyor.

2020 Volkswagen California 6.1 modelinin kaputunun altında ise kullanıcıları 2.0 litre turbo dizel bir motor yer alıyor. 200 beygir güç üreten, ayrıca dört tekerlekten çekiş sistemini de opsiyon olarak tercih edebileceksiniz.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir