1. Anasayfa
  2. Otomobil Haberleri
  3. 2020 Volkswagen Golf 8 Ortaya Çıktı

2020 Volkswagen Golf 8 Ortaya Çıktı

Yandan bakıldığında, 2020 Volkswagen Golf, Mk7 nesline göre çok farklı görünmüyor, şu anda kapıların altına…

Abone Ol google-news

Otomobil Markalarının Ekim Ayına Özel Kampanyaları!

2020 Volkswagen Golf 8 Ortaya Çıktı

2020 Volkswagen Golf 8 Ortaya Çıktı. Tamamen yeni, sekizinci nesil Volkswagen Golf’ün 24 Ekim’de resmi olarak tanıtılması planlanıyor. Ancak sekizinci nesil Golf’ün fotoğrafları zaten sosyal medyada dolaşmaya başladı.

2020 Volkswagen Golf Mk8, endüstrideki en iyi korunan sır olmaktan uzak olsa da, bugüne kadar çok az kamuflajlı veya hiç olmadığı kadar sayısız kez tespit edilmiş olsa da, bu görüntüler bize yeni kompakt hatchback’in tasarımında en iyi görünümü sunuyor.

Facebook’ta bir Çek Volkswagen hayran sayfası tarafından yayınlanan fotoğraflar, yeni Golf’ü gösteriyor. Bu dış görüntü bize Volkswagen bugüne kadar zekice kamufle edip üst LED DRL çubuğunu gizlemiş olduğu için farlara sansürsüz bir görünüm veriyor.

Işıklı çubuklar, ızgaradaki yatay döşeme şeridi ile aynı hizada olup Golf Mk8’in genişliğini vurgulamakta. Alt kısımda, tampon ayrıca alt ızgarada, bazıları kısmen araç rengine boyanmış yatay çubuklara sahip.

Yandan bakıldığında, 2020 Volkswagen Golf, Mk7 nesline göre çok farklı görünmüyor, şu anda kapıların altına monte edilmiş yan aynalar hariç, dikkate değer bir istisna bulunmuyor. İç mekân, sürücü odaklı kokpit yüksek teknolojiye sahip ve çok modern görünüme sahip. Bu gerçekten bir giriş seviyesi olabilir.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

“2020 Volkswagen Golf 8 Ortaya Çıktı” için bir yorum

  1. tabletkinaodchudzanie.com dedi ki:

    share site

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir