1. Anasayfa
  2. Otomobil Haberleri
  3. 2021 BMW 5 Serisi İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

2021 BMW 5 Serisi İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

Bu hafta Yeni BMW 2 Serisi Coupe ve iX3 elektrikli SUV’nin ardından, şimdi de 2021 BMW 5 Serisi’nin iki görüntüsü internet ve sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflarda 2021 BMW 5 Serisinin ön ve arka tasarımlarının daha keskin hatlara sahip olduğu da görülüyor.

Abone Ol google-news

Otomobil Markalarının Ekim Ayına Özel Kampanyaları!

2021 BMW 5 Serisi İlk Görüntüleri Ortaya Çıktı

Makyajlı BMW 5 Serisinde büyük bir böbrek ızgarası, daha keskin farlar ve yeni arka lamba grafikleri gibi detaylar dikkat çekiyor. Makyajlı BMW 5 Serisinin yeniden elden geçirilen böbrek ızgaranın eskiye göre biraz daha büyüdüğünü ve içerisindeki dikey çizgilerin daha belirgin bir hale gelmiş. Agresif görünüme sahip aydınlatmalar da LED gündüz farları yeni grafiklere kavuşmuş. Daha sportif bir görünüm kazanması için ön tamponda da büyük hava girişlerine ve sensöre yer verilmiş.

Makyajlı BMW 5 Serisi’nin arka bölümünde ise tampon köşeleri daha belirgin hale getirilmiş. Tamponun alt kısmında bulunan difüzör daha sportif bir görünüm kazandırmış. Stop lambalarına baktığımızda yenilenmiş grafikler ve daha modern bir görünüm kazanmış.
Makyajlı BMW 530e’nin diğer tasarım detayları arasında sol çamurlukta bulunan şarj girişi ve çift renkli jantlar gibi detaylar dikkat çekiyor.

Makyajlı BMW 530e şarj edilebilir hibrit sisteme sahip olacak. Toplamda 252 beygir güç ve 420 Nm tork üretmesi için dört silindirli benzinli motor ve bir elektrikli motor bulunacak. İkili, elektrik motoruna da ev sahipliği yapan 8 ileri otomatik şanzıman vasıtasıyla arka tekerleklere veya (530e xDrive modeli tercih edilirse) dört tekerleğe birden güç verecek. Seçenekler arasında altı silindirli toplamda 400 beygir güç üreten 545e hibrit versiyonu da olacak.

Yeni 2021 BMW 5 Serisinin Mayıs ayı sonunda piyasaya sunulması bekleniyor.

2021 Hyundai Elantra N Line İlk Resmi Görüntüsü
2021 Audi E-Tron ​​GT Test Sırasında Görüntülendi
BMW İX3 Kamuflaj Olmayan İlk Fotoğrafları
2020 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Geyik Testi
Off-Road Aracına Dönüştürülen Mercedes Vito
Arkadan İtişli Uygun Fiyatlı Porsche Taycan Geliyor
2020 Audi A3 Sedan 35 TDI ve 35 TFSI
2020 Mercedes-AMG CLA 45S 4MATIC+ DCT
450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir