1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Fiat Egea Cross Özellikleri Açıklandı Fiyatı Ne Kadar Olacak?

2021 Fiat Egea Cross Özellikleri Açıklandı Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Makyajlı Fiat Egea 2021 yılının Ocak ayından itibaren piyasa sunulacak. Fiyatı henüz açıklanmadı. FIAT Türkiye’den gelen açıklamada Egea Cross’un giriş paketinin %50 ÖTV diliminde kalacağı belirtildi.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2021 Fiat Egea Cross Özellikleri Açıklandı Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Tofaş’ın Bursa’da üretip dünyaya ihraç ettiği Egea modeli 2015 yılından beri piyasada 5 yılın sonunda makyajlandı. Fiat Egea, hatchback, sedan ve station wagon gövde tipinin yanında artık Egea ailesine Cross versiyon da katılıyor.

Makyajlı Fiat Egea tasarım olarak ön bölümün tamamen elden geçirildiği görülüyor. Ön panjuru elden geçirilen modelde, logonun yerine Güney Amerika’daki modellerde gördüğümüz gibi büyük FIAT yazısını kullanacak. Farların tasarımında değişiklik yok ancak üst donanımlarda tamamen LED ünitelerle tercih edilebilecek. Arka tarafta ise yine LED olarak alınabilen stoplar mevcut.

Yeni Dacia Duster Pick-up Detayları Ortaya Çıktı

Aracın yenilenen tasarımı daha modern bir görünümlü ve elmas kesimli yeni 16 ve 17 inç alaşım jantlarla destekleniyor. Toplam 11 renk seçeneği sunulacak.

fiat egea cross

Makyajlı Egea ailesinin diğer üyelerine göre yerden 4 cm daha yüksek olan Egea Cross’un toplam yüksekliği ise (hatcback’e göre) 7 cm daha fazla. Ayrıca çamurluklardaki plastik eklentiler de genişliğe 10 mm eklemiş durumda.

FIAT Egea makyaj ile bir dizi güzel teknolojiye ve donanıma kavuşmuş. Egea Cross’ta City Cross, Cross ve Cross Plus adında üç donanım paketi var.

ÖTV’siz Volvo Araçları Ne Kadar? Ekim 2020 Fiyat Listesi

Makyajlı Egea iç mekanında yeni direksiyon simidi, ön ve arka park sensörü, geri görüş kamerası, 10.25 inç boyutunda multimedya ekranı, 7 inç dijital göstege paneli, kablosuz şarj, anahtarsız giriş ve çalıştırma, elektrikli bagaj kapağı gibi donanımlarla tercih edilebilecek. Güvenlik teknolojilerinde ise trafik işareti tanıma sistemi, akıllı hız asistanı, şerit takip sistemi, sürücü yorgunluk uyarısı, adaptif uzun far ve kör nokta uyarı sistemi gibi özellikler karşımıza çıkıyor.

ÖTV’siz Volkswagen Passat Fiyat Listesi Ekim 2020

Makyajlı Egea motor seçenekleri arasında ilk olarak Fiat’ın yeni nesil 1.0 litre GSE T3 motoruyla karşılaşıyoruz. Üç silindirli motor 100 beygir güç ve 190 Nm tork üretiyor. 1.6 litre multijet motor 120 beygirden 130 beygire çıkarılmış. Bunun yanında makyajlı Egea ailesindeki Multijet dizel motorlardan 95 beygirlik 1.3 litre seçeneğin aynı şekilde yoluna devam ediyor. Şanzıman olarak 6 ileri manuel ve 6 ileri DCT bulunuyor. Yeni 1.0 litre motor yalnızca manuel şanzımanla tercih edilebiliyor.

2021 Fiat Egea Cross Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Makyajlı Fiat Egea 2021 yılının Ocak ayından itibaren piyasa sunulacak. Fiyatı henüz açıklanmadı. FIAT Türkiye’den gelen açıklamada Egea Cross’un giriş paketinin %50 ÖTV diliminde kalacağı belirtildi.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir