1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Hyundai Elantra: Yeni Elantra’nın Fiyatı Açıklandı

2021 Hyundai Elantra: Yeni Elantra’nın Fiyatı Açıklandı

2021 Hyundai Elantra bu sonbaharda üretime başlayacak ve satışlar dördüncü çeyrekte başlaması planlanıyor.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 Hyundai Elantra: Yeni Elantra’nın Fiyatı Açıklandı Hyundai Elantra’ya 2019 için tartışmalı bir makyaj yapılmıştı. Ancak makyajlı Elantra’nın çok ilgi görmemesiyle birlikte şirket Kaliforniya’da yepyeni bir model tanıttı.

Selefi ile karşılaştırıldığında, 2021 Elantra 56 mm daha uzun, 25 mm daha geniş ve 20 mm daha alçak. Aks mesafesi ayrıca 20 mm artarak 2.720 mm uzunluğuna çıkarılmış.

2021 Hyundai Elantra Dış Tasarım

2021 Hyundai Elantra’nın ön kısmında oldukça geniş tutulan ızgaranın içerisine entegre edilen farlar otomobile çok daha premium bir hava katıyor. Yan tarafında alçak tavan araca coupe görünümü kazandırmış. Paremetric Dynamics düşüncesiyle tasarlanan jantlarda 15, 16 ve 17 inç genişliğe yer verilmiş. Arka kısımdaysa birbirine bağlanan LED farların burayı domine ettiğini görüyoruz. Ayrıca farklı çizgilere sahip tampon sayesinde otomobil arka kısımdan dikkat çekici görünüyor.

2021 Hyundai Kona Fiyat Listesi Açıklandı!

2021 Hyundai Elantra İç Tasarım

Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısı sunan yeni Elantra’nın giriş seviyesinde 8.0″ boyutlu bilgi eğlence sistemi ekranına yer verilirken üst paketlerde multimedya ekranı da, dijital gösterge paneli de 10.25″ boyuta ulaşıyor. Ayrıca bu iki monitörün aynı cam altında yer aldığını da belirtelim. Bilgi eğlence teknolojilerine aralarında otomatik acil durum freni, şerit takip asistanı, sürücü dikkat takip sistemi gibi standart güvenlik donanımları da eşlik ediyor. Opsiyonlar arasında ise güvenlik anlamında kör nokta uyarı sistemi ve adaptif hız sabitleyici yer alırken Hyundai, yeni Elantra’da Sonata’dan bildiğimiz ve aracın fonksiyonlarına telefonunuzdan ulaşmanızı sağlayan dijital anahtar fonksiyonunu da ekstra ücretle sunuyor.

2021 Hyundai Tucson: Yeni Tucson Fiyatı Açıklandı

Teknolojiden bahsetmiş olan otomobil, gelişmiş bir doğal dil ses tanıma sistemine sahiptir. Klima kontrol sistemi ve ısıtmalı koltuklar da dahil olmak üzere çeşitli ayarları kontrol etmek için kullanılabilir.

Daha şık stile rağmen, iç boyutlardan ödün verilmemiştir. Aslında 2021 modelinin daha fazla baş, bacak ve omuz mesafesi için açıklanan iddialı rakamlar. Diz mesafesi önde 1.074 mm, arkada ise 965 mm olarak açıklanmış.

2021 Hyundai Elantra Motor

Kaputun altında 4 silindirli sıralı 1.6 litre benzinli ve elektrikli motor kombinasyonuyla ilk hybrid Elentra ortaya çıkarılıyor. 141 beygir güç ve 265 Nm tork üretecek hybrid Elantra ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 4,7 litre olarak açıklanmış. ABS pazarı içinde 2.0 litrelik atmosferik benzinli motor ve IVT adı verilen, akıllı CVT şanzıman ikilisiyle donatılacak. 150 beygir güç ve 179 Nm tork üretecek.

2021 Hyundai Elantra: Yeni Elantra’nın Fiyatı Açıklandı

2021 Hyundai Elantra bu sonbaharda üretime başlayacak ve satışlar dördüncü çeyrekte başlaması planlanıyor. Ancak Corona Virüs salgını bu durumu nasıl etkileyecek o kısmı bilinmiyor. 2021 Hyundai Elantra’nın giriş seviyesi fiyatı 19.650 dolar, en üst seviyede bulunan modelin fiyatı ise 28.100 dolardan başlıyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir