1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 SsangYong XLV Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu!

2021 SsangYong XLV Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu!

2021 SsangYong XLV’nin fiyatı henüz belli değil. Öte yandan, markanın D- SUV segmentindeki modeli Rexton da XLV ile aynı dönemde satışa sunulacak.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 SsangYong XLV Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu! Güney Koreli otomobil üreticisi SsangYong Türkiye distribütörü Şahsuvaroğlu Otomotiv Yeni XLV modelinin Mayıs ayında Türkiye’de satışa sunulacağını açıkladı.

2021 SsangYong XLV Mayıs Ayında Türkiye’de

Yeni SsangYong XLV 10.25 inç dijital gösterge paneli, 8 inç bilgi eğlence sistemi Android Auto ve Apple CarPlay destekliyor. Standart olarak ısıtmalı ön koltuklar, kablosuz şarj ünitesi, start/stop sistemi, akıllı anahtar, LED farlar gibi özellikler sunuyor.

Yeni XLV’nin kaputunun altında 128 beygir güç ve 160 Nm tork üreten 1.5 litre hacimli benzinli motor, 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş.


Dünyanın en hızlı otomobilinin fiyatı ne kadar?


SsangYong XLV’de emniyet kemeri uyarı sistemi, bağımsız acil fren sistemi, ön çarpışma uyarı sistemi, şerit koruma asistanı, şeritten çıkış uyarısı, aktif devrilme önleyici, yokuş iniş ve kalkış desteği gibi güvenlik donanımları bulunuyor.

2021 SsangYong XLV’nin fiyatı ise henüz açıklanmadı. Markanın Rexton modeli de aynı dönemde satışa sunulacak.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir