1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Volkswagen Caddy: Yeni Caddy’nin Fiyatı Açıklandı

2021 Volkswagen Caddy: Yeni Caddy’nin Fiyatı Açıklandı

Bu yıl tanıtımı yapılan beşinci nesil Volkswagen Caddy, Kasım ayı sonunda Avrupa’da satışa sunulacak.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 Volkswagen Caddy: Yeni Caddy’nin Fiyatı Açıklandı

Bu yıl tanıtımı yapılan beşinci nesil Volkswagen Caddy, Kasım ayı sonunda Avrupa’da satışa sunulacak. Yeni Volkswagen Caddy, yenilikçi sürücü destek sistemleri, ağ bağlantılı bilgi-eğlence sistemleri, ekonomik ve çevre dostu güç aktarma organlarının kullanılmasını mümkün kılan modüler MQB platformunda (bu arada, modelin tarihinde ilk kez) tasarlandı.

Volkswagen Caddy 2021, tamamen yeniden tasarlanmış bir gövde tasarımı, modern ve daha geniş bir iç mekana sahip.

902961458sst1603550151

Satışların başlangıcında, yeni Volkswagen Caddy Kombi, Caddy, Life, Style ve Move trim seviyelerinde, kargo minibüsü Cargo ve Cargo Maxi versiyonlarında (uzatılmış dingil mesafeli) sunulacak.

ÖTV’siz Volkswagen Passat Fiyat Listesi Ekim 2020

2021 baharından itibaren, 2021 Volkswagen Caddy sadece önden çekişli değil, aynı zamanda 4MOTION dört tekerlekten çekişli (Caddy California dahil) da satışa sunulacak. Arabayla seyahat etmeyi sevenler için Caddy Alltrack’in halefi olan Caddy Pan Americana minivan / crossover da önümüzdeki yıl için planlanıyor. Önümüzdeki yıl, yeni Volkswagen Caddy ve Maxi versiyonunun uzun dingil mesafeli tüm modifikasyonları için mevcut olacak.

Modüler platforma geçiş, yedi koltuklu Volkswagen Caddy 2021’in dingil mesafesini 2.682’den 2.755 mm’ye çıkardı. Yeni özellikler arasında geniş bir panoramik tavan (Caddy California için de mevcuttur), isteğe bağlı elektrikli kayar kapı ve bagaj kapağı kapatıcısı, 18 inç hafif alaşım jantlar (16 ve 17 inç’e ek olarak), yeni LED farlar ve arka ışıklar standart olarak Style versiyonunda sunulacak.

Volkswagen Caddy için ilk defa Anahtarsız Erişim sistemi mevcut. En gelişmiş versiyonu olan Anahtarsız Erişim, araç sahibinin kapıları açmak için yalnızca anahtar cebindeyken arabaya kadar yürümesi yeterlidir.

Yeni Volkswagen Caddy için tercih edilecek motor seçenekleri arasında dört silindirli 2.0 litre 74 beygir, 100 beygir ve 120 beygir güç üreten 3 dizel motor seçeneği mevcut. Benzinli olarak ise 1.5 litre 112 beygir güç üreten TSI motor sunuluyor. Ayrıca 128 beygir güç üreten bir TGI turboşarjlı doğalgaz motor ve birde e-Hybrid plug-in hibrit ünite sunulacak. Şanzıman olarak 7 ileri DSG ve 6 ileri manuel şanzıman tercih edilebilecek.

Almanya’da yeni Volkswagen Caddy Cargo versiyonu fiyat olarak 20.862 Euro’dan, Caddy Kombi versiyonu ise 25.044 Euro’dan başlıyor.

Yeni Volkswagen Caddy Satışa Ne Zaman Çıkacak?

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

“2021 Volkswagen Caddy: Yeni Caddy’nin Fiyatı Açıklandı” için 6 yorum

  1. Cengiz Erikli dedi ki:

    1’6 motor olursa düşünüyorum 2000 motor hacmi bizi aşıyor

  2. memet cihan dedi ki:

    ne zamin arac gelecek arac bekliyorum

    1. Otomobilir dedi ki:

      Edindiğimiz bilgiye göre Yeni Caddy Şubat ayında geleceği yönünde

  3. Mustafa karatepe dedi ki:

    Türkiye fiyatlar nasıl olacak

    1. alper köse dedi ki:

      yaklaşık 250 boş paket 320 gibi de full paket olucak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir