1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Volkswagen Golf GTI ve GTE Özellikleri Açıklandı

2021 Volkswagen Golf GTI ve GTE Özellikleri Açıklandı

Volkswagen, araçların fiyatlarının ve çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi paylaşmadı.İlk kez 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek araçların yılın ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2021 Volkswagen Golf GTI ve GTE Özellikleri Açıklandı

Dış tasarımında ön tarafta LED farların standart olarak geldiği araçta iki far arasındaki kırmızı çizgi oldukça hoş bir görünüm oluşturuyor. Hemen alt kısımda ise geniş bir ızgara yer alıyor. Sis farları da bu ızgaraya yerleştirilmiş durumda. Biri solda diğeri sağda olmak üzere iki egzoz borusu olan GTI’de LED arka lambalar ve 17 inçlik Richmond alaşım jantlar standart. İsteğe bağlı olarak 18 ve 19 inç jantların yanı sıra kırmızı fren kaliplerine sahip olmak mümkün.

Kokpite girdiğimizde, dokunmatik kontrollere sahip çift kollu spor direksiyon ile karşılaşıyorsunuz. Bilgi-eğlence sistemine gelince, araçta 10,25 inç Dijital Kokpit ve 10 inç bilgi-eğlence ekranı var. 30 farklı renk seçeneğiyle ortam aydınlatması sunan 2021 VW Golf GTI, kapılar açıldığında kırmızı renkte yanıp sönen bir start-stop düğmesine sahip.

2021 Volkswagen Golf GTI’ın kaputunun altında 2.0 litrelik 241 beygir güç ve 370 Nm tork üreten TSI motor yer alıyor. Standart olarak 6 ileri manuel şanzıman opsiyonel olarakta 7 ileri çift kavramalı DSG şanzıman ile de tercih edilebilecek.

2021 Volkswagen Golf GTE plug-in hybrid modelin kaputunun altında ise 1.4 litre turboşarjlı motor ve elektrik motoru mevcut toplamda 241 beygir güç ve 400 Nm tork üreten bir üniteye sahip. GTE modelinde altı ileri DSG şanzıman kombine edilmiş. Elektrikli modda 120 km/s hızın üzerine çıkabiliyor. Araç bataryası 60 kilometre sürüş menzili sunuyor.

Bu arada hibrit modda, pil gücünü kullanma, mevcut seviyede tutma veya benzinli motoru kullanarak arttırma seçeneği de bulunuyor. En iyi rotayı bulmak için yol ve topografik verileri hesaplayan 2021 VW Golf GTE, maksimum menzili elde etmek için şarj ayarlarını proaktif olarak güncelliyor.

Volkswagen, araçların fiyatlarının ve çıkış tarihi hakkında henüz bir bilgi paylaşmadı. İlk kez 2020 Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek araçların yılın ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir