1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2022 Skoda Fabia Monte Carlo Özellikleri Açıklandı

2022 Skoda Fabia Monte Carlo Özellikleri Açıklandı

Skoda Fabia’nın en üst ve en sportif modeli Yeni Skoda Fabia Monte Carlo, resmi olarak tanıtıldı. Söz konusu model, sportif tasarım ve 150 beygirlik motorla geldi.

Abone Ol google-news

Yeni Alfa Romeo Milano Tanıtıldı: Milano’nun Teknik Özellikleri

2022 Skoda Fabia Monte Carlo Özellikleri Açıklandı

Skoda, ikonik modeli Fabia’nın 2022 model Monte Carlo versiyonunu tanıttı. Standart versiyona oranla daha geniş ve sportif çizgileriyle dışarıdan kolaylıkla ayırt edilebilecek.

2022 Skoda Fabia Monte Carlo Ön Görünüm

Yeni Fabia Monte Carlo’nun dış tasarımında bolca siyah dokunuş göze çarpıyor. Bu parçalar ön panjur, marşpiyeller, yan ayna kapakları, ön sütunlar, arka difüzör, tavan ve spoyler diyebiliriz. LED aydınlatmaların standart olarak sunulduğu kompakt modelde, adaptif aydınlatma fonksiyonuna sahip full LED farlar opsiyon listesinde. Ayrıca sis farları da standart özellikler arasında.

2022 Skoda Fabia Monte Carlo Arka Görünüm

Skoda Fabia Monte Carlo’da 16 inç Proxima alaşım jantlar standart olarak geliyor. Bunun yanı sıra 17 inç Procyon alaşım jantlar da tercih edilebiliyor. Her iki seçenekte de, otomobilin aerodinamik yapısını destekleyen ve çıkarılabilir olan siyah plastik kapaklar bulunuyor. Öte yandan konfordan biraz vazgeçip daha sportif bir duruş arayanlar için 18 inç jantlar da opsiyon listesinde.

2022 Skoda Fabia Monte Carlo İç Mekan

İç mekanda sportif bir görünüm kazanmasını sağlayan detaylar karşımıza çıkıyor. Spor koltuklar ve kırmızı detaylar ilk göze çarpan detaylar arasında. Standart olarak sunulan ambiyans aydınlatma sunuluyor. Hayalet gösterge ekranını atlamayan mühendisler, multimedya için de 9,2 inç büyüklüğünde bir ekran tercih etmişler. Ekstra büyük isteyen tüketiciler, farkını ödeyerek 10,25 inç ekranlı özel bir multimedya ekranını tercih edebiliyorlar. Tam dolu olarak satın alındığında kablosuz akıllı telefon şarj sistemi, beş USB-C girişi, 64 GB SSD ve 9.2 inç multimedya ekranı, dokuz hava yastığı, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön cam ve 210 km/s’e kadar çalışabilen adaptif hız sabitleyici gibi özellikler bulunuyor.

2022 Skoda Fabia Monte Carlo Yan Görünüm

Yeni Skoda Fabia Monte Carlo’nun motor seçeneğine baktığımızda standart modeldeki motorlar sunuluyor. Giriş seviyesinde 1.0 litrelik 80 beygir güç üretiyor. En güçlü motor seçeneği ise dört silindirli 150 beygir güç ve 250 Nm tork üreten 1.5 litrelik benzinli motor ve DSG şanzımanla kombine edilen ünite, 0-100 km/s hızlanma süresi 8 saniye sürüyor. Maksimum hızı ise 225 km/s.

Yeni Skoda Fabia Monte Carlo, 2022 yılının son çeyreğine doğru Avrupa’da satışa sunulması bekleniyor.

Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi Nedir?

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir